Väderprognos för 5 dagar

onsdag 27 juli 2011

Godmorgon soliga, varma onsdag!

 

0254

 

Stålande solsken och 19,3 grader varmt redan. Nu märker vi allt mer att jamisarna väntar ivrig på att få komma ut i rastgården igen.

Smulan har börjat med en “tyst” protest sedan ett par dagar tillbaka. Trots ren låda ligger det en korv precis utanför. Dessutom har hon “marketar” husse på benet 2 gånger igår, när han satt i soffan.

Sådana fasoner har hon aldrig gjort tidigare. Vi vet att det är hennes sätt att protestera. Jag tror till och med att hon skulle hjälpa till och måla om hon kunde. Allt för att det ska bli klart NU!

Hon går en sväng in under sängen, men vänder då hon inte ser dagsljus genom luckan. tittar hon med ledsna ögon på oss, tassar iväg och gör nåt hon inte ska i ren protest.

Husse tror att rastgården blir helt klar till imorron. Han har mätt och ritat på taket. Gliporna är tätade med stora fina stenar som är för tunga för djur att flytta på.

Håll klor, tassar och tummar att husse orkar göra rastgården helt färdig idag och att Smulan och Amanda kan få busa där ute igen!

Bilder kommer i eftermiddan på vad som har gjorts under dagen, som vanligt!

00012 /Julia

5 kommentarer:

 1. Så söta bilder. Förstår att tjejerna längtar ut, tydligare vink än korven utanför lådan får man nog inte. Hoppas att arbetet flyter på fint idag så det blir klart. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Jo nog är det en protest allt. Ingen roligt sådan heller!
  Vi ska hålla tassar och tummar för att allt ska hinnas med!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 3. Vi håller tummar och tassar för att missarna kan få komma ut imorgon, så att alla protester upphör.

  SvaraRadera
 4. Strålande sol och varmt o gott här nere med idag :)
  Håller klor och tummar för att rastgården ska bli klar idag så att damerna kan få komma ut igen och BUSA !!!

  SvaraRadera
 5. Å vad duktigt killarna sliter, vad fint det blir! Jag tror att det blir MYCKET lyckliga katter sedan när de kan ta sitt nya uteställe i anspråk! Längtar efter att få se de bilderna!☼
  TassKram Wikki

  SvaraRadera