Väderprognos för 5 dagar

söndag 19 februari 2012

Hej milda molniga söndag!

 

2059207fprkjl354m

Natten har varit mild. närmare tre plusgrader. Just nu har vi +2,6 ute. Det är molnigt, men gårdagskvällens regn och blåst har upphört. Vi får väl se om vi får mer regn idag. Att vädret tär på snön syns tydligt på hustaken, men inte så mycket på marken än. Meteorologerna har lovat fler milda dagar kommande vecka, vi lär få se om de får rätt.

Jag har sovit ganska dåligt, maken är förkyld och därför låter mer än vanligt på nätterna. Värst var hans plötsliga hostattacker. Jag vaknade till varje gång. Jag hoppas verkligen att jag inte blir smittad. Vi har försökt att minimera den risken för det i alla fall.

Det blir en lugn dag idag med. Vi ska inte göra annat än se skidåkning både på längden och utför. Han åkte ganska tidigt idag. Redan vid elvatiden. Han behöver komma hem och kurera sig vidare, han vill jobba imorrn. Som tur är har han ingen feber. Hostmedicin har han tagit och kommer att fortsätta med under dagen.

Jag har inte tänkt att göra mycket heller. Bara fixa lite mat på eftermiddan. Menyn för dagen blir fiskpinnar med ris och remouladsås. Enkelt och går fort, dessutom är jag sugen på fisk. Tjejerna lär vilja smaka, så det är lika bra att steka ett par fiskpinnar extra till dem. Jag “klär av” paneringen innan de de får var sin med lite kokt ris till att mumsa på.

Jag kommer nog att lägga mig en stund också. Det känns som om jag skulle behöva nån timme sömn till, men det gör jag efter maken har gått. Jag vill inte sova då han är här. Helgerna vill jag umgås med honom så mycket som möjligt. Han lär nog sova lite på eftermiddan också.

Ha en trevlig söndag!

00025-1 /Julia

8 kommentarer:

 1. Åhh finisar! Hoppas ni har en jamarsgosig söndag. Här är mamma både orolig och irriterad och jag också.. Och så dumma vädret på det.. Det blir bara halare och halare ute.. Ingen skoj alls för mamma. Får allt se till så hon inte går ut idag jag. Fiskpinnar? Vad är det för nått? Här äter jag lax i burk men har då aldrig smakat fiskpinnar.. Är det verkligen gott? Jag tål fisk bäst som ni kanske vet och vill veta liite mer ;) Nosbuffar och Tass

  SvaraRadera
 2. *vink* *vink*
  Här nere är det oxå plusgrader och nu så skiner till o med solen lite granna :)
  Regnandet o plusgraderna har tagit bra på snön i helgen , nu ser man till o med lite av gårdsplanen och vägen :)
  Här blir det visst snat kålröra med köttfärs o kokt ris till middag snart = inget jag vill smaka på !
  Här kikas dom 2-benta på Vem vet mest och sen ska dom visst se på Antique Roadshow medans dom äter middag :)
  Hoppas du slipper makens förkylning och hoppas att han hiner kurera sig tills imorgon !
  Fortsatt myyysig söndag önskar jag o matte er !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här syns ingen barmark ännu, men om "värmen" = plusgraderna fortsätter, då kanske :)

   Radera
 3. Hoppas maken snart känner sig bättre, bra att han inte har feber.
  Jobbigt att sova när man hostar och även för den bredvid.
  Så glada tjejerna blir över att få fisk, mums!
  Mycket slask hos oss men nu fryser det igen så det är nog halkigt i morgon!

  Kramizar & vovisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här töar det fortfarande. Jag har tur som slipper gå ut i halkan!

   Radera
 4. Hoppas du klarar dig från förkylning och att maken kryar på sig fort! Fisk är jamarns gott men vi får inte så mycket vi.. Nosbuff

  SvaraRadera