Väderprognos för 5 dagar

lördag 26 november 2011

Hej strålande sköna lördag!

 

Sol 07

Vilket härligt väder! Solen skiner från en klarblå himmel och temperaturen är +6,8 grader i skuggan.

Vi har varit ute en sväng till parkeringen, där soptunnorna står med den gångna veckans soppåse. Visst är det lite kyligt i skuggan, men det är ljuvligt i solen.

Vi har haft dörren öppet ett tag också. Det gillade Smulan och Amanda skarpt. De får ju inte tillgång till verandan som mitt i sommaren, då dörren är öppen i stort sett hela dagen. Det är alldeles för kallt för det nu. Men det är en härlig höstdag!

Jag gick och la mig igen vid ½ 6, somnade om och sov till strax för 9. Det var jätteskönt. Maken vaknade bara en liten stund senare och vi åt frukost tillsammans innan vår förmiddags promenad.

Vi bestämde att vi inte åker någonstans idag, trots att jag var bra sugen på det. Vi får fira Kattens Dag i dagarna två här hemma. Vår kattkompis Kjelle Bus är ju på Arken Zoo i Ängelholm och visar upp sig dagen till ära!

Smulan och Amanda får fira med att dela på en burk tonfisk alldeles själva (utan att matte snor nästan halva burken som hon brukar). Det kommer dom att gilla!

Hoppas att ni också har en solig höstdag!

7j/Julia

6 kommentarer:

 1. En HEL burk??
  Jama om fest.
  Ha en underbar helg ni med.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Skönt med en promenad i solskenet! Låter som det blir en riktig kalaskväll för Smulan och Amanda, vi ska försöka övertala matte till storkalas här hemma också.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Men vilket jamarbra sätt att fira Kattens Dag - tonfisk! och en hel burk dessutom.

  SvaraRadera
 4. Skönt att det blev lite mer sömn.
  Härligt att vara ute när vädret är soligt.
  Blåst rätt så mycket hos oss men det har varit soligt ändå.
  Tycker att ni kan få var en burk, hihi!

  Kramizar & vovisar

  SvaraRadera
 5. Smaskigt med tonfisk! Ska nog be matte ta fram en burk, för nu blev vi jättesugna. Härligt att höstsolen visade sig idag, även om det var kyligt i luften. Då vill man passa på att vara ute lite. Det kan vara skönt att vara hemma en helg, även om Kattens Dag lockade. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Det är smaskigt med Tonfisk , jag fick smaka lite ikväll när matte och husse skulle göra varma mackor med tonfisk , banan o curry.

  SvaraRadera