Väderprognos för 5 dagar

fredag 18 november 2011

Idag är det åter novemberväder = grått.

 

0094_thumb[1]

Fast det gråa vädret kan inte förstöra mitt goda humör. Det är ju fredag. Veckans klart bästa dag. Maken kommer, vi har en toppen bra, efterlängtad film att titta på i kväll och vi ska åka till biblioteket imorrn igen.

Det bestämde vi när han ringde för en stund sedan. Dessutom betyder vår utflykt att jag får riktig mjölk i mitt thé (och eventuella kaffe, om jag nu vill ha en latte) nästa vecka också. För honom betyder det att han slipper släpa frukt med mera, som jag behöver till nästa vecka.

Den här utflykten blir bara en snabbis. Förhoppningsvis har de inget nytt jippo på biblan och jag kan kika runt och välja och vraka själv bland böckerna. Vanligtvis har jag ju inga problem med att komma fram med elrullstolen på biblioteket, det är mycket handikappvänligt inredd och med lite finurlighet kommer jag åt det mesta utan hjälp, fast det är bra att ha maken med, för jag når inte de översta hyllorna utan hans hjälp. Personalen är jättegullig och hjälpsam också.

Nu ska jag fixa lite lunch och titta på Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Del 2 har maken med sig i eftermiddag och den tar vi medan vi äter middag. Vi gör det enkelt för oss, vi har en ½ påse pyttipanna i frysen. Den steker vi upp och tar var sitt stekta ägg till. Med rödbetor blir det en god och enkel middag för oss.

Hoppas att solen skiner hos er, här är det grått, men det regnar i alla fall inte. Det är ju bra. Det spås inget regn för imorrn heller. Jag kan bara hoppas att meteorologerna har rätt. Termometern visar +3,9 grader. Det var ingen frost inatt, det var ju mulet.

1friday0 /Julia

5 kommentarer:

 1. Grått är verkligen ordet för dagen. Hoppas att ni gillar filmen och får en riktig goskväll.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Hoppas det blir ett bra besök på biblioteket i morgon, Det finns så mycket att läsa. Blogghjälpen hade en svensklärare en gång som sa att: livet är så kort så man hinner inte läsa bra böcker, bara de bästa. Klokt sagt, jamar jag.

  SvaraRadera
 3. Här har det också varit en grå dag idag med så mycket dimma att man knappt sett tassen framför sig :(
  Här har det käkats pannkakor till middag idag :)
  Ha en trevlig tur till bibblan imorgon !

  SvaraRadera
 4. Håller med dig att det kvittar vad vädret är för fredagen är alltid solig trots allt!
  Matte har inte sett sin Potter film än men det blir nog i helgen.
  Ha en trevlig dag i morgon!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 5. Låter som riktigt härliga helgplaner. Själv går jag nästan aldrig på bibblan längre, saknar det ibland. Men jag har ju mitt mysiga antikvariat mitt emot jobbet :-)
  Grått är ju inte så kul men vad som helst är bättre än snö!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera