Väderprognos för 5 dagar

torsdag 24 november 2011

Hej milda soliga torsdag!

 

9thursday20

Kan ni tänka er… Solen skiner igen och det är +8,7 grader i skuggan ute och det är i slutet av november. Fantastiskt, förra året hade nästan en halv meter snö vid den här tiden.

Jag avstår gärna från snö hela vintern om det skulle bli så. Jag kommer definitivt inte sakna den. Fast kanske ett tunt lager på max 5-10 cm. Bara för att lysa upp de mörka kvällarna lite. Men det kan gärna vänta tills dagen före julafton.

Jag vaknade inatt vi fyratiden och var uppe till strax efter 6 för att sedan somna om och sova gott några timmar till. Jag är lika stel som igår, men jag har inte lika ont som igår. Alltid nåt att vara glad för. Nu till nåt helt annat…

En av mina läsare frågade i en kommentar:

hej hjulia!
tack för dina inlägg hos mig,de värmer!
äter du inget annat än kål? låter lite enformigt det där med kål och ostsås tycker jag...
idag har vi ätit lövbiff här,passade på när det va billigt på storpack.varit trött idag onsdag. kram kram

Jo, självklart äter jag mycket annat än kål. Men jag äter mest grönsaker i olika former och mycket fisk, för att inte tala om all frukt jag sätter i mig. Det mår jag bra av. Kött äter jag mest i form av pålägg, som kokt, rökt skinka och rökt kalkon, oftast till frukost varje morgon och på helgerna med maken äter vi nästan alltid nån kötträtt i någon form. Så var inte orolig, jag äter det jag verkligen vill ha i veckorna. Jag avstår från kött frivilligt.

Jag fick läsa tråkiga nyheter för en stund sedan. Sixten kallades hem av SkaparKatten. Så ledsamt för alla som älskade honom. Vi tänker på er.

4thursday12 /Julia

5 kommentarer:

 1. Vi har också läst om Sixten och skrivit om det på vår blogg. Så sorgligt... Sixten, den store kömpen, han fick ge sig till sist...
  Jag förstår att du äter mycket kål för det är ju jättegott! Jag gillar kött också och äter mycket av det, men som du säger, man ska göra det man känner för och som känns bäst för en :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 2. Synd när någon tassar över på andra sidan!
  Vårt väder har ju inte varit härligt idag, grått, dimmigt och lite duggande hela dagen.
  Man ska äta det man gillar säger matte men vissa saker gillar hon lite väl mycket och jag också, hihi!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 3. Förstår att du tycker det är skönt att slippa snön. Nu ser vi fram emot att tända ljusstakar för att få lite ljus i mörkret. Klart man ska äta det man gillar, sen är det ju bra att man gillar olika.. Visst är det sorgligt med Sixten.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. hej hjulia
  jasså sixten förlorade kampen mot skaparkatten :-(
  ska in och läsa....
  läs i bloggen om min nersatta hörsel :-(
  kram kram Lanthandel..

  SvaraRadera
 5. Det känns så sorgligt när en av bloggkissarna lämnar oss, och man är aldrig riktigt beredd på de nyheterna. Hoppas att du fortsätter att kunna sova om nätterna och att det bara var ett tillfälligt återfall i natt. Som tur är, kan du ju sova igen lite tid senare, även om man förstås inte vill vända helt på dygnet. Kurr och burr.

  SvaraRadera