Väderprognos för 5 dagar

tisdag 8 november 2011

God och solig tisdagseftermiddag på er vänner!

 

00022

Jag fick plats i sängen bredvid mina (P)älsklingar, till och med täcket delade dom med sig. Jag la mig igen runt ½4 och sov som en stock till strax före 8. Det var jätteskönt och välbehövligt.

Kan ni tänka er att Sol solen Sol äntligen skiner igen efter många dagar utan. Jag tror att det var i onsdags i förra veckan jag såg den senast.

Ett par vänner på fejjan har hittat några roliga bilder, som jag passade på att låna av dem. Det är inte lätt att vara katt i dagens moderna samhälle.

förr och nu

Undrar vilken kisse som har haft roligast *fniss*

Catscan

Ny vetenskap???

Det finns massor med roliga bilder att hitta på nätet om man tar sig tid att leta rätt på dem.

Jag har ju alltid bilder i bloggen och många har jag samlat på mig under årens lopp. Det är alltid kul att hitta nåt nytt.

Nu var det länge sedan jag hade tid att leta efter nya bilder. Jag hade så mycket att göra med mitt “bibliotek”, men den är färdig snart och då kan jag ägna tid till att leta gratis bilder på nätet igen. Ni får hålla till godo med dem som jag redan har.

Jag försöker att visa dem omväxlande, så ni slipper se samma bild så ofta. Fast vissa av bilderna känner jag mer för än andra, självklart visar jag mina favorit bilder oftare än andra.

Vi har inga planer för idag, mer än att njuta av solskenet så länge vi kan. Smulan och Amanda har varit ute mycket idag. De fick ta sig en sväng på verandan också medan jag satt i solen en stund. Mitt humör är på topp när solen skiner.

Jag ska äta lunch och sedan sitta i solen igen en stund till. Bäst att passa på medan jag kan. Jamisarna kommer säkert att hålla mig sällskap på verandan. Det är inte ofta dörren är öppen dit nu när det är höst och kallt, termometern visar 9,2 grader, mer än minuter i taget då jag vädrar.

Hoppas att ni också får en solig eftermiddag!

Facebook /Julia

PS

Jag hittade en kul bild till med tillhörande roliga historia om ett telefonsamtal till supporten Blinkar:

- Välkommen till HP supporten…

- Musen har fastnat i skrivaren!!!

- Skrivaren har ingen mus, fröken…

- Ge mig er adress, jag mailar en bild!!!

Mus i skrivaren  /DS

5 kommentarer:

 1. Skönt att du fick lite plats och täcke och framför allt sömn! Visst blir man glad av solen man känner sig genast piggare! Tycker att ni alltid har fankattiska bilder! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Stackars mus!
  Matte berättade om sin gamle katt att hon tryckte ut matte ur sängen en gång, när matte vaknade låg hon och balanserade på kanten medan Smulan låg raklång och tryckte på, hihi skulle jag velat se.
  Vad härligt att ni hade lite sol för det har inte vi haft, grått och trist!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 3. Jamars så skönt med solen, det vill vi oxå ha.
  Mjauha, ni är oxå på FB, det är vi oxå.

  Tass Tass

  SvaraRadera
 4. Jamars så skönt med solen, det vill vi oxå ha.
  Mjauha, ni är oxå på FB, det är vi oxå.

  Tass Tass

  SvaraRadera
 5. Vilken lättnad att du fick sova till slut! Älskar också de roliga nätbilderna, man blir så glad av dem :D
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera