Väderprognos för 5 dagar

fredag 25 november 2011

Äntligen fredag!

 

Rocking friday

Veckans klart bästa dag. Pratade med maken nyss, oj så vi längtar efter honom. Han kommer som vanligt runt halv sex.

Jag vaknade inatt också utan att kunna somna om. Jag var uppe några timmar, drack thé och åt en macka. Surfade lite på nätet, spelade mitt spel på fejjan. Jag gick och la mig vid 6-tiden och somnade om nästan genast och sov till hör och häpna enda till strax före klockan tio!!!

Detta är inte klokt. Inte ens som tonåring har jag sovit så länge, men jag behövde det säkert. Men det känns som om jag hade huvudet fullt med ludd. Dagen blir liksom helt fel när jag vaknar så här sent. Mina vanliga rutiner fungerar inte och jag känner mig lite “ur funktion”… Äsch, jag har ju inga direkta måsten, så det är inget att stressa sig upp för.

Jag ska strax äta lite lunch. Jag värmer det som är kvar av blomkålen från i onsdags. Det är inte så mycket, men det räcker som lunch i alla fall. Det ska bli gott med nåt varmt i magen.

Jag frågade maken vad vi skulle äta till middag när han ringde. Vi har faktiskt en halvfärdig pizza i frysen, det blir nog den som vi plockar fram, fixar till och gräddar. Det är både gott och går fort. Det brukar inte bli så märkvärdigt på fredagskvällarna.

Det är varmt, men grått ute. Termometern visar +8,5 grader ute. Det är fantastiskt, förra året hade vi nästan en halv meter snö i slutet av november. Jag hoppas att detta milda väder håller i sig några veckor till.

Vi ska inte åka nånstans i helgen, fast lite sugen är jag nog. Jag skulle vilja åka ner till Zooaffären, där de kommer att fira Kattens Dag i helgen.

Det blir nog skönt att vara hemma för en gång skull, vi har ju varit ute och åkt de 3-4 senaste helgerna. Vi får ut och åka en annan helg.

Ha en jättefin fredag!

1friday0 /Julia

5 kommentarer:

 1. Du håller kanske på att bli en riktig nattuggla med tillhörande sjusovare?? Hoppas att det löser sig med sömnen igen i alla fall. Härliga fredag! Vi ska ha mys här hemma hos oss också. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Blivit en Nattuggla ??
  Du har väl kollat så att inga fjädrar börjat växa ut på dig Hjulia ;-)
  Här har det oxå varit gråmulet och regnigt hela dagen och nu har det börjat blåsa oxå :(
  Pizza det åt min matte igår när hon var ute med en väninna och käkade.
  Ha en mysig fredag med maken och Smulan o Amanda !!

  SvaraRadera
 3. Inte illa att sova så länge men du var ju uppe på natten så det är ju inte så konstigt, matte håller med om det där med ludd i huvudet när man sover för länge men det har jag aldrig märknt nått av, hihi.
  Regn och grått hos oss också.
  Ha en trvlig helg nu och mys riktigt ordentligt!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera