Väderprognos för 5 dagar

tisdag 2 december 2014

Tisdag

 

tuesdaycat

Vi har sovit gott och jag vaknade av att Amanda kilades med morrisarna i ansiktet. Hon tyckte att jag hade sovit klart vid halv åtta och kunde masa mig upp och servera hennes frukost. Jag hade inte en chans till protest, utan klev upp och gav Söta Fröken mat allra först. Sedan kunde jag fnula med vad jag ville tyckte hon.

Jag var ute på en runda på Amazon.com för att kika efter nåt nytt att läsa och fann denna intressanta bok igår kväll:

61o1vd0WoFL._SL1000_

My Cat Won't Bark! (A Relationship Epiphany) is about seeing things as they are in our relationships. It’s stripping away any illusions we may have conjured up and removing unrealistic expectations. It is a primary and primal message of self-empowerment. Kevin Darné delivers the all-important message that we tend to forget: Life is a personal journey. Our lives are the result of decisions and choices we have made. Each of us chooses our own friends, lovers, and spouse. We have the ability to learn from our mistakes and make better choices for ourselves in the future. When we change, our circumstances change.
Darné attacks the well-established Changing Water into Wine Myth, Communication Myth, Relationship Work Myth, Unrealistic Romantic Myth, and Monogamy Myth. My Cat Won’t Bark!: reveals and defines The Three Basic Types of Cheaters, The Real Meaning of Commitment, The One: Separating Myth from Reality, The Six Common Mistakes Women Make with Online Dating, The Recipe for Relationship Happiness, Finding Your Own Way, and much, much more!
My Cat Won’t Bark! (A Relationship Epiphany) will forever change the way you view and choose your relationships.

Jag hoppas att boken är så bra som jag tror, 4,5 stjärnor av 5 har den fått av dem som har recenserat den. Det lär visa sig rätt så fort. Bilden är en direktlänk till boken, som vanligt för er som vill hitta den. Igår var den gratis. Hur det är idag vet jag inte. Jo, det är den just nu (14:15) i alla fall.

Idag lär det inte bli så många knop heller. Jag har en liten portionsblomkål på spisen, när den är kokt ska jag äta den med en god ostsås. Det ska bli jättegott! Som ni vet, gillar jag vegetarisk mat. Lagom kokta grönsaker med en god sås är en favorit! Liksom rårivna i en sallad. Jag gillar fisk också mer än han. Man kan laga mycket gott av grönsaker och eftersom maken inte är lika förtjust i det heller, äter jag mycket fisk och grönt i veckorna när jag är ensam!

Ha en jättetrevlig tisdag!

busy2 /Julia

10 kommentarer:

 1. Det är jättebra att passa på att äta sånt man gillar i veckorna så slipper maken ;-)
  Matte påstår att Amanda är lika bortskämd som den hund hon har här hemma men jag har inte sett nån hund här så jag vet inte vad hon pratar om, hihi!
  Fast jag tror matte har rätt ;-)

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog är Amanda bortskämd och visst MÅSTE man skämma bort dom!

   Radera
 2. Det var ju snällt att du "bara" fick morrisarna i ansiktet, vi tar hela tassen istället..funkar bra! Hoppas boken är lika bra som det låter! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Morrisarna killas rätt så bra! OM jag inte hade vaknat hade hon nog annat i beredskap ;-)
   Det är den nog, men inte riktigt vad jag hade väntat mig ändå.

   Radera
 3. Här är vi också rätt olika när det kommer till mat, så vi anpassar oss precis som ni :D Laika äter från allt och alla, hihi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju smartast och Lilla Fröken Laika är vinnaren :)

   Radera
 4. Vi fick veg.lasagne på jobbet idag.Gott! God natt från mig.

  SvaraRadera
 5. Ibland önskar min matte att husse åkte bort så att hon kunde passa på när äta sånt som inte han gillar som Blodkorv med lingon och vitkål :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det gott att få äta sånt som man vill och längtar efter!

   Radera