Väderprognos för 5 dagar

lördag 20 december 2014

En solig och rolig lördag!

 

Caturday

Chauffören var en kvart sen och han bad inte ens om ursäkt. Han var med än lovligt korkad och ouppfostrad! Vi kom fram dit vi skulle i alla fall så småningom.

Vår första anhalt var Jysk. Vi köpte två nya microfiber plädar. Jättegosiga och större än de vanliga (som är 130X170). 140 X 200 och jag valde en ljust beige och en mörklila på nätet igår kväll till super extrapris (köp två och betala för en). Vi hämtade och betalade dem i vår närmaste affär, som ligger i vår vanliga köpcentrum. Jättesmidigt, de fanns i kassan och vi behövde inte ens gå längre in i affären än kassan strax innanför dörrarna.

De blir perfekta till överkast. De är snygga  jättemjuka och gosiga. Dessa kommer Amanda också att gilla, både att ligga på och under. Hon gillar mjuka gosiga saker att gotta ner sig i. Gulle-Fian Katt !

Sedan gick vi in på Rusta också, som ligger vägg i vägg och köpte en tavelhylla till. Jag insåg att jag behöver mer utrymme att lägga mina “bra å ha nära sängen” pryttlar på. Där var det också bara in och ut, men himmel så trångt det var. De hade berg av jul-saker överallt. Det var jättesvårt för mig att manövrera elrullstolen utan att riva stället.

Sist kom turen till mataffären. Vi fick allt handlat, plus lite till. Som vanligt alltså Blinkar ! Amandas matförråd med Gourmet Gold fylldes på med 20 små burkar, Det räcker ett tag. Hon får en liten burk varje dag. Dessutom hade dom de små musebusar som hon älskar, så det blev ett sånt paket med 4, två vita och två gråa, också. Jag behöver väl inte berätta att hon har redan lyckats med att tassa iväg ett av dem till nåt hemligt ställe. Hon lekte och efter en stund kom hon och hämtade en till. De andra två har jag gömt, det är inte meningen att hon ska tassa iväg alla genast!

Nu ska vi ta det lugnt och bara vara. Maken tittar på skidskytte medan jag läser vidare i min långa fanfiction och har ljuv musik i öronen.

Vi önskar er alla en mysig lördag!

julelys001 /Julia

8 kommentarer:

 1. Märkligt så ofta färdtjänstchaufförer inte inser att de har ett serviceyrke. Hur ansträngande kan det vara att be om ursäkt att man är sen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa av dem borde ha ett jobb ensamma i skogen, lååångt ifrån människor!!!

   Radera
 2. Härligt att ni kom iväg! Nya möss är bäst, särskilt de vita! Ha en mysig kväll! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amanda bryr sig inte om färgen, bara att de är lagom små ;-)

   Radera
 3. Härligt att ni fick handlat det ni skulle. Undrar om det är en likadan filt som vi har, har en mörklila i sånt material och samma storlek för är det det så är de så mjuka och gosiga!
  Söta fröken samlar leksaker på hög, precis som jag gör enligt matte, hihi!
  Alltid kul med nya saker.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Filtarna är toppen och har ni köpt er på Jysk också, måste det vara lika dana :)

   Radera
 4. Skönt att ni fick handlat allt ni skulle och lite till :)
  Är ju inte alltid chaufförens fel att hen är sen , räcker ju att kunden man haft innan är sen för att hen ska bli sen till nästa. Men visst ska man be om ursäkt oavsett varför man är sen :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också. Ett fölåt kostar väl inte SÅ mycket, eller hur !?! Och han var nästan 20 minuter sen. Tänk om jag också nåste passa tider.

   Radera