Väderprognos för 5 dagar

lördag 13 december 2014

God Luciamorgon på er!

 

lucia_1908_by_carl_larsson1

Det är tyst i vårt lilla hus. Maken och Amanda sover gott, det är bara jag som är vaken.

juba63

Maken kom som vanligt igår och med sig hade han Året Runt! Där artikeln om Snuffefonden finns att läsa.

PICT1602

Förhoppningsvis kommer många fler bidrag till fonden tack vare den fina artikel som Linnsen matte har skrivit. Fast vi var lite undrande när vi läste att husse Peter bara har Sippo, vi saknade tjejerna Tindra och Viska. Men när vi tänkte efter så var ju dom ensamma efter Snuffes bortgång. Jag minns så väl då allt hände och Peters förtvivlan över att pengarna var slut. Veterinärkostnaden slukade alla reserver. Snuffefonder har hjälpt många djurägare. Banner om fonden finns på många bloggsidor, på min också. Där finns information om kontonummer där pengar kan sättas in och precis som det står! Ingen gåva är för liten, ni vet ju hur det är, många bäckar små… Och så är det ju.

julediv047

Tyvärr kunde inga pengar i världen hjälpa Snuffe till slut, men han fick chansen att försöka bli frisk. Många djurägare måste ge upp alldeles för tidigt på grund av att försäkringstaket är nådd och sparpengarna är slut. Fonden har hjälpt många djur och deras ägare.

Vi önskar er alla en härlig Lucia!

sn654 /Julia

7 kommentarer:

 1. Matte hade också med sig den tidningen hem, det var en jamarbra artikel.
  Hoppas ni har haft en trevlig Lucia!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Vi minns Snuffe och husses och Sippos kamp. Tänk att en liten katt kan lämna så stora avtryck och visst är det en skön tanke att tillsammans kan vi. nOsbuffar

  SvaraRadera
 3. Vi hoppas att det kan hjälpa många för det är himla dyrt med veterinärvård för oss djur och allt som kan hjälpa till är absolut värt att hedras!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 4. Väldigt fint med fonden. Det är så synd att i dagens samhälle där så många människor har husdjur inte alltid har råd med veterinärvård, för minsta lilla så sticker pengarna iväg något helt otroligt. Tror säkert att det kommer in mera slantar till fonden nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan ju alltid hoppas att mer pengar kommer in på Snuffefondens konto, för det behövs verkligen! :)

   Radera