Väderprognos för 5 dagar

tisdag 9 december 2014

En mulen tisdag!

 

00013a

Vi vaknade till en mulen tisdag utan frost på taken. Jag har sovit jättegott inatt med. Jag använder mina gamla kuddar när jag ska sova, men den nya kudden också då jag halvsitter i sängen och läser.

Här kommer några ganska dåliga bilder som jag tog med mobilen igår. Först en bild på Amanda, nyvaken i sin lilla igloo som finns i min säng.

20141207_124623

Det ser nästan ut som om hon lekte tittut med mig, sötnosen. Sedan kommer några efter att jag har lagt mig

20141208_210912

till rätta och Söta Fröken letar efter “sin” plats utan att vara “i vägen”. Sådär! Nu är vi sams. Jag kan läsa och gosa med Amanda samtidigt, utan att hon skymmer surfplattan.

20141208_211008

Såhär ser det ut varje kväll efter att jag har gått och lagt mig. Jag kan läsa och klia Amanda samtidigt, vi mår gott och har jättemysigt i sängen tillsammans. Ni får ursäkta bildkvalitén, jag tog dem med min mjausung liggande i sängen med bara min vanliga lilla läslampa. Bilderna blev förvånansvärt bra ändå tycker jag.

Idag har jag ett trist bank ärende att uträtta framför datorn. Jag har skrivit ett ilsket brev till ett företag och deras svar avgör hur jag går vidare. Jag brukar delta i olika undersökningar via nätet och få nån tia-lott med posten, som tack, denna var inte så mycket annorlunda än de vanliga. I denna “undersökning”  i oktober skulle jag få en robotdammsugare som tack för hjälpen för 19:- i exp. kostnader. Jag borde ha insett att det var alldeles för bra för att vara sant! Självklart vet ni väl redan att nån dammsugare har jag inte fått (än) och lär väl inte få heller!!!

Jag ångrar så att jag gick på det, för det resulterade i att “nån” har dragit närmare 600:- på vårt konto för medlemskap i nåt jag aldrig har anmält mig till. Det vet jag bestämt. Jag läser noga och tackar alltid nej till allt sånt! Vi får se vad de svarar och om jag kan få mina pengar tillbaka. Annars får det väl bli polisanmälan så småningom. Jag har bara frågat, lite halvt vänligt, vad de håller på med och om jag behöver skriva nåt mer till dem kommer jag att nämna att jag ämnar gå vidare. Jag har ju mailet kvar från original undersökningen om den behövs. Jag kan inte se någon skillnad på denna och de som kom förut.

Det är så trist att detta händer mig. Jag går ju aldrig på några bluffmail, öppnar dem inte ens, och detta brev kom från deras vanliga undersökningsadress. Jag får se vad som händer. Nåja, de har fått mitt mail i alla fall och lovar i ett automatisk svar att besvara den inom 72 timmar. Jag får vänta ut tiden innan jag gör nåt mer.

Annars har jag inga måsten. Jag gör som jag brukar. Läser, lyssnar på musik, löser korsord och det viktigaste av allt. Leker och busar med Amanda då hon har tid. Just nu är fågelskådningen som är viktigast i gavelfönstret. Där sitter hon ofta, tur att hon har tid att äta och sova ibland.

Ha en fortsatt jättetrevlig och förhoppningsvis solig tisdag!

julepic-050 /Julia

7 kommentarer:

 1. Hej vännen vilka gulliga bilder på Amanda :) kramisar

  SvaraRadera
 2. Så mysigt ni har det när ni gått och lagt er!
  Jisses så trist att bli lurad så och att de drar pengar utan att de ska - fy såna borde låsas in!
  Hoppas du får rätt och att det går lätt!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har jättemysigt i sängen Amanda å jag.
   Jag måste ju få svar ifrån dom innan jag kan göra mer. Förhoppningsvis tar de sitt ansvar och återbetalar pengarna.

   Radera
 3. Härligt kvällsmys! Vad jobbigt när det ska strula sådär, hoppas att det löser sig! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Fina bilder på söta Amanda!
  Hoppas det löser sig med luridrejarna, man blir så ledsen över sånt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera