Väderprognos för 5 dagar

onsdag 10 december 2014

Nobeldagen 2014!

 

Nobelmedalj

Det är den 10:de december idag och jag sitter och tittar på Fredsprisutdelningen från Oslo. Det är upptakten till dagens alla festligheter.

Jag ser fram emot sändningarna som SVT står för lite senare idag, från först Konserthuset med den högtidliga prisutdelningen och de lika högtidliga talen till årets alla pristagare.

Sedan stadshuset och den fina middagen med alla de vackra kläderna och dansen efteråt. Jag får se hur länge jag orkar. Har jag tur orkar jag se lite av balen, men det är inte säkert. Jag kan ligga/halvsitta skönt i sängen och titta så länge jag vill och orkar. Det är första gången jag kan göra det. Jag har ju inte haft säng i “vardagsrummet” förut. I vårt pytte lilla sovrum finns en liten gammal tjock TV, som fungerar bara när den vill Blinkar!

Jag önskar er alla en trevlig Nobel-dag!

nobel 1 /Julia

En uppdatering om gårdagens “tjafs”:Jag får inte igen mina pengar tyvärr, men de har makulerat mitt “medlemskap” från och med idag, ett medlemskap som enligt mig är rena bedrägeriet. Nåja, jag får ta det, jag orkar inte bråka mer med dem, men företaget är spärrad på vår bank och kommer inte åt några pengar efter detta. /Julia

4 kommentarer:

 1. Vad trist att inte ni får tillbaka pengarna som de "tog", tjuvar egentligen men de kör väl med en massa knep för att lyckas. Bra att de är blockerade.
  Vi kommer att strunta i Nobelgrejen för jag lär nog sova och matte läsa så....
  Skönt att ha en TV att titta på nu i "nya" sovrummet ;-)

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de tjuvar, smarta tjuvar!!! Jag åkte dit, det är bara att finna mig i. Fast visst känns det surt!
   TVn får vara på, men jag läser nog också!

   Radera
 2. Här har matte varit ledig idag så vi har också sneglat lite på nobelfestligheterna. Så mycket mer roligt har vi inte haft det för det har varit stormigt och väldigt regnigt idag.

  SvaraRadera