Väderprognos för 5 dagar

torsdag 4 december 2014

Frostig torsdag!

 

Vad gööör ni

Efter en natts god sömn, vaknade jag utsövd och relativt pigg och helt utan Amandas hjälp. Söta Fröken låg i min rullstol och sov. Jag lyckades övertala henne till att byta sovplats. Jag behövde rullstolen mer än hon. Under djupa suckar la hon sig i min varma säng och somnade om innan jag ens hann sätta mig i stolen. Efter att jag hade klätt mig var det dags för frukost. Amandas först i vanlig ordning! Självklart vaknade hon av att jag öppnade hennes lilla burk med gottis. Tydligen var hon inte hungrig, för hon bara nosade på maten och efter några slick hoppade upp i sängen igen för att sova vidare.

Det enda smolken i bägaren är att jag har rätt så ont. Nåja, jag får ta ett par Alvedon till mina depå tabletter så blir det nog bra utan de starka “vid behov” pillren. Jag håller ju på att minska dosen på de allra farligaste smärtstillande medlet, så det tar tid. Jag fattar inte att det gör så ont fortfarande. Inflammationen borde läka ut nån gång, jag är så trött på smärtan som inte vill ge med sig!

Idag ska jag städa lite. Damma det jag når och Amanda får jaga sopborste en stund, så det blir fint till helgen!

Sedan blir det som vanligt. En bra bok, lite ljuv musik, kanske korsord och möjligen lite handarbete. Jag får se.

Vädret verkar lovande. Har vi tur kommer solen att skina också. Vi hoppas på det i alla fall. Det har inte varit nån vanlig syn efter en mycket solfattig november.

Nu skiner solen på oss, härligt!!!

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

Katzenbild_05 /Julia

12 kommentarer:

 1. Förstår att du blir trött på smärtan, hoppas att den lägger sig för gott snart. Visst blir man glad när solen skiner någon dag, det känns lite mer hoppfullt då, för fy vad vintern känns lång och mörk annars!
  Ha en riktigt mysig kväll, kära vänner <3
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 2. Varken frost eller sol här idag.
  Matte har varit hemma från jobbet idag med , så vi har legat och myst i soffan mest hela dagen :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Snällt att hon behaga flytta på sig så du kunde använda din stol, hihi!
  Skönt att få sova ut riktigt för det hjälper mycket trots att du har ont idag, sover man dåligt till det blir det värre.
  Skönt att solen tittade fram lite idag!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon vet att hon inte ska vara i stolen då jag behöver den!
   Det var jättemysigt med solsken!!!

   Radera
 4. Så jobbigt att du fortfarande har ont. Hoppas det snart går över, det har varat mer än tillräckligt länge nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har haft ordentligt ont sen i april... Det räcker nu!

   Radera
 5. Skönt att det bara är en dag kvar tills bästa kvällen i veckan! Skönt att du har sovit bra i alla fall men trist att du har så ont fortfarande. Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Skönt att du fick sova ordentligt! Här har matte sovit dåligt hela veckan för hennes onda knä bråkar på nätterna. Härligt att du och Amanda kan turas om att använda stolen :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Skönt att få sovit bra och framför allt verkar Amanda haft en riktigt skön morgon. Krypa ner i en redan färdigvärmd säng, vilken lyx, hihi.

  SvaraRadera