Väderprognos för 5 dagar

söndag 14 december 2014

En skön och solig 3:e Advent!

 

3.advent-0005

Det är inte klokt hur fort helgerna går, fast veckorna går rätt så fort också. Maken har redan åkt och vår vardag har börjat, med andra ord. Det är det som är tråkigt med våra söndagar, att maken måste lämna oss för att kunna jobba.

julepic-269

Han hade också med sig sitt duntäcke och kudden, som vi har köpt och provade dem inatt. Han är lika nöjd med dem som jag är, men han gillar den nya kudden mer än jag. Han är tydligen inte lika kräsen, men jag börjar kanske få lite mer fason på den efter en vecka. Dock använder jag den bara när jag halvsitter i sängen och läser än så länge.

christmas_bar

Vi båda älskar de nya påslakanen och örngotten i bomullssatäng, som vi köpte tillsammans med de nya gardinkapporna. Dem har han inte satt upp än och bytt ut mot de gamla, de får vänta tills han är ledig i julhelgen. Det är så mycket jobb för att göra plats för att han ska komma åt för att kunna byta. TVn och bordet måste flyttas bland annat, det är större jobb än vi insåg från början, men de ska upp när han blir ledig!

BOK LINE

Jag har läst om del ett i den fanfiction jag skrev om här om dan och läst även del två, som var slutet. Tyvärr blev jag besviken på den. Den är inte lika bra och är alldeles för kort. Det känns som om författaren bara hafsade ihop den, för att få den färdig. Del ett var mycket bättre och lagom lång på nästan 300 sidor med välutvecklade karaktärer och handling. Medan del 2 bara var lite över 20 sidor. Jag hade önskat att den var, om inte lika lång som den första, åtminstone 100-150 sidor till. Händelsen hade behövt få utvecklas långsammare, mer och bättre. H*n kunde ha lagt ner  lite mer tid på den. Nåja, det var kul ändå att få läsa den, trots att jag blev besviken.

juba63

Jag får ta en ny berättelse att läsa, jag fann några till som jag hämtade samtidigt och som verkar lovande och är mycket längre.

Vi önskar er alla en solig 3:e Advent!

I fotölj /Julia

16 kommentarer:

 1. Ja, visst har det varit underbart med solen idag :) Vi har varit ute en hel del och boostat lite solenergi :D Känns bra nu när arbetsveckan för matte blir riktigt lång.
  Vi önskar också en härlig tredje advent och hoppas det blir fint med de nya gardinerna sen när de väl kommer upp :)
  Nospussar

  SvaraRadera
 2. Hej vännen jag håller med dig om att helgerna går fort alldeles för fort. Kramisar

  SvaraRadera
 3. Di får ha en riktig skön läsvecka pch hpppas att någpt av de böcker du laddat hem ät bättre en den du skrev om nyss. Kramen, Gunilla.(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den fanfiction jag har börjat på nu är på drygt 1.000 (!) sidor och den är verkligen jättebra!!!

   Radera
 4. Det kan tyckas lätt att byta gardiner men oftast för det med sig en massa annat som gör att det blir mer jobb än vad som var tänkt från början. Bra att vänta till tiden finns där.
  Vad tråkigt att del 2 var kort och inte lika bra. Matte läser en massa i sin iBooks, tydligen många bra gratisböcker.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns massor att läsa gratis för både ajfån och mjausung :)
   Bor mar i ett pyttelitet hus, måste ju allt stå på rätt plats för att jag ska kunna komma fram med rullstolen. Därför är det ett större företag att byta gardiner...

   Radera
 5. Härligt med era nya täcken! Visst har det varit en fin dag idag, man blir så glad av solen, Massor av gos har vi hunnit med också! Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Kul att även maken var nöjd med de nya sängkläderna.
  Här har det också varit sol, men matte har hållt sig inne och gosat med oss hela dagen. *kurr*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Oj 1000 sidor då har du litw att läsa och den är spänmande Ha en bra dag och glöm inte buset med Amanda fröken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amanda kommer alltid först, hur spännande eller bra en berättelse eller bok än är! Och tusen sidor skrämmer mig inte. Jag läser alltid mycket och gärna, men den här berättelsen lär räcka "några dar"!!! ;-)

   Radera
 8. Håller också med om att dagarna går på tok för fort !
  Min matte är också pipig när det kommer till kuddar som hon anser är bekväma :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera