Väderprognos för 5 dagar

onsdag 17 december 2014

Snö???

 

wednesday_05

Det verkar vara varannandags väder just nu, för solen från igår är väl gömd bakom ett grått molntäcke. Det kommer nåt snöblandat blött uppifrån också och temperaturen är +1,9 grader. Våra småfåglar äter allt de kan och orkar. Vissa av dem är nästan klotrunda, de är jättesöta, men risken finns att de hinner med att äta slut på allt igen innan helgen. Solrosfröna var slut redan i måndags. Det finns lite jordnötter och talgbollar kvar.

Amanda mår nog bra igen och har fått sin vanliga blötmat till frukost. Jag gav henne bara en halv burk, resten får hon i eftermiddag. Bäst att vara försiktig. Hon har ätit torrisar och pep efter annat igår, men jag lyckades vara hårdhjärtad och gav henne ingen mer blötmat.

Jag fortsätter med att läsa och lyssna på musik. Jag har inga måsten, annat än min dagliga träning och den är redan avklarad. Vi busar och gosar när helst Amanda är hågad, det gör vi alltid och det vet hon. Vi får se vilken leksak hon kommer  med idag. Jag har faktiskt inte sett hennes mask på länge. Jag tror att hon ska få en ny till jul, eller kanske rent  av två Blinkar.

Vi önskar er alla en fortsatt trevlig onsdag!

Nice m vinkevink /Julia

6 kommentarer:

 1. Ja visst är det konstigt väder! Vi satt med matte och tittade på nyhetsmorgon och då sa de att det ev skulle bli solglimtar idag. Men det har varit regn och nu snö istället. Det är alldeles vitt ute här.
  En mask i julklapp uppskattar säkert söta Amanda. :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite vitt här med och jag blir glad om det inte kommer mer...

   Radera
 2. Skönt att hon känner sig bra igen, kan ju vara nått i den maten hon inte tål.
  Matte säger att det är jättesvårt att bara hårdhjärtad mot sina djur men ibland måste de tydligen!
  Hon har kanske gömt sin mask för bra så hon inte själv hittar den, hihi!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag börjar också tro att det finns nåt i maten som Amanda inte tål. Hon brukar inte kräkas, det var Smulan som gjorde det.
   Du har kanske rätt i att hon har gömt masken jättebra och därför hittar hon den inte ;-) Det kommer säkert fram under julhelgen, då maken tittar till och röjer i leksakhögen längst in under dubbelsängen!

   Radera
 3. Här nere är det enda som kommer ner regn :(
  Nu vill man ju snart ha lite vitt på marken , i alla fall på Jul afton :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi fick några cm snö idag. Vi får se om den är kvar imorrn :)

   Radera