Väderprognos för 5 dagar

lördag 6 juni 2015

Undrens tid ÄR inte förbi!!!Jag fick två sms sent igår eftermiddag, varav den ena var en hämtkod på min miniugn!
Kan ni tänka er att Hemtjänsten hämtar den och jag får den imorrn! Det är så spännande att kunna laga mat i en ugn utan att behöva gå ut på verandan, som jag ändå inte kan utan hjälp. Äntligen kan jag laga vad jag vill, baka en kaka till exempel när jag får besök!!!
Underbart.
Dagens tänkta gryta av kyckligs-låret blir nåt extra gott i ugnen imorrn istället ;-) Plats till ugnen har jag redan gjort!

Vår nationaldag började med en jämngrå himmel och blåst. Blåsten har tagit i allt mer som dagen har gått och nu är det snudd på risk för att man blåser bort... Fast lite av solen har vi dock sett och termometern visar 16,8 grader tots blåsten.

Nyss ringde närmaste grannen och frågade om jag inte behövde något. Jo, tack blev mitt svar. De får köpa lite potatis som jag kan klyfta och inviga ugnen med till kycklingslåret!

Sötaste Fröken Amanda smet ut på verandan då Hemtjänsten kom, men hon insåg snabbt att det inte var speciellt behagligt ute, så hon kom snabbt in igen. Det är mycket skönare på mattes säng.

Vi ska bara vara idag och se fram emot god mat lagad i den nya ugnen imorrn! Idag får det bli en enkel bacon toast.

Ha en trevlig Svenska Flaggans Dag!
 /Julia

14 kommentarer:

 1. Wiii så bra att du får din ugn imorgon :)
  Här började dagen med regn, men nu är det klarblå himmel och solsken.
  Tassklappar och Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Bra att du får hjälp av hemtjänsten att hämta ugnen. Ska bli spännande att höra dina recensioner sedan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni SKA få höra hur och om den fungerar till min belåtenhet.

   Radera
 3. Hej vännen! Nu har jag läst ikapp. Vad skönt med en ugn som är behändig. Här har det varit så kvavt o konstigt väder så jag har mest legat i migrän hela dagen bara varit uppe i småstunder då o då idag.
  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Vad kul att ugnen kommer nu så du kan fixa massor av god mat i den.
  Vädret hos oss har varit varmt och skönt, kvavt i morse och lite blåsigt nu men skönt ändå.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 5. Jag beundrar att du mitt i sorgen inte låter dig förlamas utan tänker framåt, tänker på dig och det liv du måste leva utan din make nu. Du är en på många, många sätt en beundransvärd kvinna! Du ger sorgen och framtiden lika värde, skapar balans i ditt liv... du skall veta att jag varje dag ber för dig och tänker på dig, Kram! från sr. Carina, med varma hälsningar från mamma Gitte.

  SvaraRadera
 6. Vi håller tassarna för att du blir jättenöjd med ugnen!
  Här var det sol på morgonen men sen mulet och regnskurar, solen kom tillbaka först på kvällen. Trist för dem som ville fira kattionaldagen ute.
  Här firade vi inne med gos och bus
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Du har så rara grannar, verkligen skönt. Och härligt att hemtjänsten kommer hem med miniugnen. Meddela oss gärna hur det gick att tillaga mat i den :D Hoppas det blir kanon.
  Kram

  SvaraRadera