Väderprognos för 5 dagar

lördag 27 juni 2015

Soligt, men det blåser...Vi vaknade till en solig, men blåsig lördag. Vi har sovit gott. Amanda har nog sovit hela natten i sin lilla igloo i fotänden av min säng. Hon flyttar över dit när jag har släkt lampan och hon har ätit några tuggor torrisar. Hon hoppar upp i sängen, ger mig en kärvänlig buff på kinden och går för att sova i sitt lilla "hus".

Jag har inte gjort många knop. Suttit mest och läst min nya bok medan ljuv klassisk musik strömmar ur datorns högtalare. Ljudet är verkligen jättera i den här nya. Jag hoppas verkligen att jag slipper mer strul med den. Det räckte mer än väl det som var.

Idag kom min favvis P från Hemtjänsten. Jag har inte sett honom sedan begravningen, det var han som var min ledsagare då. Det var jättekul att träffa honom igen. 
Han hade med sig mellanskillnaden på de felregistrerade kiwin från igår. De gavs tillbaka i kontanter, mäkligt nog. Fast det gör ju inget, huvudsaken att affären insåg sitt misstag och rättade till felet.

Amanda är ute och njuter av solen i rastgården. Hon kommer väl in när hon ledsnar. Jag har ogärna öppet mot verandan, när det blåser såhär mycket och från fel håll. Dessutom tycks flera grannar motionera sina motordrivna gräsklippare och jag slipper gärna det mesta av ojludet.

Vi önskar er en fortsatt trevlig och solig lördag!
 /Julia

8 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Här hos mig både regnar o blåser det så det är en innesittar dag idag med både kel o bus.
  Kramisar

  SvaraRadera
 2. Amanda vill bara säga att jag kommer till dig nu matte så nu kan vi sova gott, hihi! Gulligt, hade gärna haft en katt som bluffade till mig så men matte tycker jag får nöja mig med dom där ute, ja ja!
  Bra att det ordnade sig med kiwisarna, man ska ju inte betala mer än vad de kostar.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amanda ÄR speciell. Det är mysigt med våra ritualer på kvällarna!

   Radera
 3. Mys och må solsken och spöregn här idag. Amanda verkar helt härlig ju/ buffar från oss!

  SvaraRadera
 4. Ja, jisses vad det har blåst idag, men skönt att solen visat sig. Det gör så mycket för humöret, även om man nästan blåste bort där ute ;)
  Hoppas på lika mycket sol imorgon och mindre blåst, så kan du också njuta lite av vädret och inte få in alla vindar :)
  Nosgos

  SvaraRadera