Väderprognos för 5 dagar

måndag 29 juni 2015

Inget från Tele2 idag heĺller.

Jag har inte fått något nytt  modem och abonnemang idag heller. Inte kan jag se om de alls hade skickat iväg min beställning än. Jag behöver mer tålamod fast det börjar bli lite ont om det.
Jag hade ett trevligt pratstund med Per idag vid lunchtid. Han blev dagens ljuspunkt. Det är alltid trevligt att han tar sig tid med att ringa till mig och vi kan prata bort en stund.

Jag har läst färdigt min bok och om jag ska vara ärlig, så hade jag väntat mycket mer av den. Det var lite av:
Jaha... ock???
Det var inte så mycket mer man fick veta om Christian. Det mesta fanns i trilogin. Så lite av ett besvikelse var det nog, men den är läsvärd ändå, bara man inte tror att alla frågetecken blir uträtade, fast det kanske kommer flera volymer...
En sak är säker,  har man läst hela trilogin har man mer information än från denna ("första" ???) bok om Christian Grey.

Ha en fortsatt trevlig måndag! 
 /Julia 

10 kommentarer:

 1. Nu får de ju skärpa sig! Man vill ju ha sakerna man beställt. Hoppas det kommer annars får du på dom igen.
  Matte säger att har man läst triologin så bara måste man läsa den fjärde boken med ;-)

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Nu har jag läst ikapp lite :)
  Visst är det så att man inte trivs med alla och jag håller med dig om att då ska man ju slippa träffa den personen.
  Händer ju att vi som jobbar i hemtjänsten också ber om att få slippa gå till vissa kunder av en eller annan anledning , så det är ju inget konstigt med det.
  Trist att det dröjer med ditt Tele2 abonnenmang :(
  Håller tummarna för att det kommer imorgon.
  Här har mattes surf på mobilen tagit slut för första gången på evigheter. Fast hon fyllde faktiskt på med det minsta beloppet man kunde på hennes abonnemang. Hon är lite beroende av att kunna lägga in bilder på Instagram nämligen :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite trist utan internet i datorn... Men jag kan ju inte göra annat än vänta. Jag hoppas att det kommer imorrn!

   Radera
 3. Förstår din frustration över Tele2. Verkar som om alla internetleverantörer måste strula på nåt sätt innan det blir som det ska.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kunde inte drömma om att de inte kunde leverera det jag beställde i tid. De hade lovat leverans mellan 1-3 arbetsdagar, men nu har det gått 10 utan att jag har fått den.

   Radera
 4. Ahh, ja man trodde ju att man borde fått veta mer om honom, mer ingående med tanke på att det är ur hans syn och perspektiv. Typiskt och trist att det inte blev så, säkert för att följas upp av ännu en bok. Mjölka ut det har visst blivit en grej ;)
  Men nej, säger du att det ännu inte kommit? Förstår att du behöver en dos mer tålamod, hade jag med behövt i det sammanhanget.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag ringde jag och undrade vad som har hänt med min beställning. Den ÄR på väg svarade dom, så jag lär väl se imorrn...

   Radera
 5. Har man väl läst en serie vill man ju gärna läsa om det kommer mer, trist när man blir lite besviken. Hoppas allt kommer imorgon, det är nog dags att ringa och klaga annars. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Imorgon, onsdag möjligen. Men de måste ju hemtjänsten hämta på utlämningsstället, så jag lär tidigast få den på torsdag eftermiddag. ..

   Radera