Väderprognos för 5 dagar

måndag 8 juni 2015

Ännu en måndag...

... den 6:e efter min älsklings bortgång. Helgerna och måndagarna är svårast för oss.
Fast lite kul var det med ugnen igår, det blev en knasig chokladkaka. 


Jag kom underfund med att min trasiga vänsterhand är knepig när jag ska hantera heta saker direkt ur ugnen. God blev den hursom helst!

Amanda fick en ny och alldeles lagom kattong


att bo i och  när jag la en vikt fleecepläd i botten blev den extra mysig!


I den kommer hon att busa och sova gott. 

Annars har jag väl inte gjort så många knop. Jag har fått in posten och gav dem ett REK att hämta. Jag har ingen aning om vad det kan vara. Jag har inte beställt nåt som borde sändas rekomenderat vad jag vet. Mina e-cigg kommer ju i brevlådan och jag fick en ny sändning idag. Skönt, nu har jag så jag klarar mig till nästa omgång. 

Jag sitter och läser en nyköpt bok 


Boken är skriven av min favorit författere bland fanfiction. Hon har skrivit om alla böckerna i Twilight-serien ur Edwards synvinkel (dem kan ni hitta här, dessutom är de gratis!) och de fyra böckerna var minst lika bra som originalet, skrivet ur Bellas av Stephenie Meyer!!! 
Jag har börjat och läst några kapitel, den här är jättebra och lika läsvärd som hennes tidigare alster! Hon är jätteduktig!

Vi önskar er en soligare dag, vi har mulet, än vår!
/Julia

15 kommentarer:

 1. En ny kattong är alltid välkommet, speciellt med sån lyx med fleecefilt i botten. Kul med nya bra böcker och författare.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Så bra att du har fått igång ugnen! Förstår att det blir lite besvärligt med vänsterhanden men gissar att du klurar ut något så att det fungerar ändå. Kattonger är bara så bra, särskilt när de är lite trånga.Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Oj då, om vänsterhanden är tokig, när du ska ta ut ur en varm ugn - var försiktigt! Det kan väl räcka med elände för dig ett tag nu.

  SvaraRadera
 4. Vilken fin kartong till söta fröken och väldigt passande text på den ;-)
  Kanon att ugnen funkar bra.
  Du kommer att komma på nått bra sätt att få det att funka med handen och ugnen för du är klurig.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är texten passande :)
   Jag har inte bränt mig än i alla fall!

   Radera
 5. Roligt att se att ugnen fungerar. Hur kakan ser ut spelar ju inte så stor roll om den är god. Sen är det alltid bra när det anländer nya saker i kartonger, för de kommer alltid till användning om man har katt.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker kakan ser riktigt smarrig ut! Hembakad chokladkaka, kan det bli mumsigare? Sockerkaka, chokladkaka och kanelbullar är mina favoriter!
  En lagom stor kattong med något mjukt i botten är väl bästa bädden?
  Önskar dig en lugn och skön kväll med boken du gillar!

  SvaraRadera
 7. Härligt att kunna baka lite :) och bra att det blev gott. Oj så sugen matte blev på att baka nåt gott och mumsa på, fast hennes vikt säger förstås lite annat ;)
  Amanda bus lilla kattong kommer nog bli en riktig höjdare :D Vad roligt för henne.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jag är oxså kattägd och brukar läsa din blogg, och ser att du har e-cigg. Saken är den att jag har fått bröstcancer och måste, MÅSTE, sluta röka och undrar om du kan guida mig genom e-ciggs-djungeln?
  Varifrån handlar du och vad har du för slags e-ciggar? så tacksam om du svarar!
  Mimmi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mimmi!

   Du har rätt, det är en djungel.

   Jag använder bara "färdiga" e-cigg. Vilket betyder att den är klar att användas genast. Utan vätskor eller laddningsbara batterier. Bara att ta en och den räcker i ca 2 dagar för mig per styck och det är 5 e-cigg i ett paket. När den är slut, börjar den blinka och den ger inte mer nikotin eller "rök"
   Jag köper dom från SmokeSmart och här får du en länk till dem:
   http://www.smokesmart.se/om-el-cigarett

   Tidigade hade jag batteri och färdiga filter från:
   http://dansmoke.se/
   Det har ett abonnemang och du bestämmer hur ofta du vill ha deras "paket". Beroende hur mycket du röker.
   Nackdelen var att batteriet behövde laddas och oftast behöver man minst två i taget för att inte bli "utan" e-cigg när man blir röksugen och de behöver bytas ut efter ett tag, som alla batterier efter användning.

   Lycka till :)

   Radera