Väderprognos för 5 dagar

tisdag 2 juni 2015

Bara en snabbis idag med...

Hemtjänsten hämtar mitt lilla paket från "fel" utlämningställe imorrn. Hon fick mitt körkort och uppgifterna hon behöver för att hämta det. Hurra!!!

Dessutom kom mina kläder i min postlåda!!! Hur nu brevbäraren kom på idén att lägga den i lådan, vet jag inte, men tjejerna hade den med sig tillsammans med den övriga post. Jätteroligt!

Mitt papperstugg från "gubbdagis" finns att hämta på det vanliga stället och den får jag tillsammans med veckans matvaror på fredag!

Nu är det bara miniugnen som fattas, men den är försenad. Jag fick mail från dem igår att de inte kan leverera den på utlovad tid!

Hoppas att den dyker upp snart för jag behöver den verkligen! Jag har fått tänka om vad jag ville äta till lördagens middag, för till den hade jag behövt ugnen. Nåja, jag hittar väl på nåt annat.

Ha en fortsatt trevlig tisdag!
 /Julia

16 kommentarer:

 1. Bra att de kunde hämta paketet på "fel" ställe och skönt att nästan alla dina saker är komna.
  Kommer att bli bra med ugnen när den väl kommer.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. När jag läser dina bloggar kommer jag att tänka på talesättet "den som kan glädja sig åt litet, har mycket att glädja sig åt". Tycker det verkar stämma väl på dig!

  SvaraRadera
 3. Bra att varuleveranser av olika slag flyter på ganska bra! Vår lantbrevbärare brukar också trycka ned paket i lådan om det går :-)! /Lena

  SvaraRadera
 4. Skönt att det löste sig med paketet, tror nog de flesta gärna hjälper till om de kan. Idag har det varit en frusen dag hos oss. Mycket gos går det åt! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Idag var det en gos och TV dag. Mera Mästerkockar, fast denna gång är de vuxna och Svenska.

   Radera
 5. Vad skönt att det löste sig :) Tycker att det även borde kunna lösa sig med att de hjälper med maten. Jag tycker inte det är för mycket begärt, tvärtom. Men skönt ändå när din lilla ugn väl kommer och du kan göra lite som du vill och när du vill :)
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är kräsen och gillar att laga mat och ÄR bra på det, fast det var roligare när vi var två... Dagens middag blev en enkel ostomelett.

   Radera
 6. Bra med brevbäringen och paketen. Har ett klädpaket att hämta på servicestn :är men ska låta det gå tillbaka. Hoppas dinvugn inte tar allt för lång tid att levereras. Vad sägs om viltskavsgrytav medcris eller bulgur och lingonsylt? Må så gott / Gunilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, men nej tack. Jag är inte så förtjust i vilt... Jag äter nog hellre en fiskrätt!

   Radera
 7. Bra att det ordnade sig med paketet och kul att du fick paket i lådan också :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 8. Härligt att det löste sig med paketen! Hoppas du får ugnen snart, det är så mycket god mat man behöver en ugn till.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera