Väderprognos för 5 dagar

fredag 26 juni 2015

Bara en snabbis!

Det är inte min dag idag. Jag har sovit dåligt och alldeles för lite och har dessutom haft mer datortrassel... SUCK... Men nu hoppas jag att det är slut.

Hemtjänsten lyckades handla 6 kiwi för nästan 10,- styck, fast de såldes 3 för 10,-. De har fått bakläxa och får reda ut det med affären de handlade i till imorrn. SUCK, igen...

Jag fortsätter att läsa min nyaste bok.

Ja, jag föll för den senaste "snackisen", först laddade jag hem ett prov. De gav bort första kapitlet som "aptitretare" och jag ville verkligen läsa hela boken. Den svenska översättningen kommer först i höst till bokhandeln.

Ha en fortsatt trevlig fredag, förhoppningsvis utan mer ösregn!
 /Julia

10 kommentarer:

 1. Hoppas att du får ett bättre avslut på dagen. Lite mys med Amanda. Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
 2. Jäkla skillnad på priset där. Ja det får de ju reda ut.
  Matte funderar också på den boken, ja läsa den ska hon men om hon ska göra det nu eller senare blir frågan. Känner jag henne rätt blir det nog snart, hihi!

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi känner matte, så det blir nog av att läsa boken under semestern ;-)

   Radera
  2. Hon lär nog läsa den innan semestern tror hon själv, hihi!

   Radera
 3. Ohoj, nu får du allt berätta vad du tyckte om boken när du är klar :D Matte väntar på den svenska versionen till hösten :D
  Ha en trevlig helg, nosgos.

  SvaraRadera
 4. Ja vill också höra vad du tyckte om boken. Jag väntar nog tills den kommer på svenska även om jag gillar engelskan. Efter i mitt tycke en lång vecka på jobbet så ska jag ha en mysig helg. Hoppas du får det skönt do och Amanda också. Kramizar och nosbuffar? Gunilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Recension kommer så fort jag har läst den, jag lovar :)!

   Radera