Väderprognos för 5 dagar

tisdag 16 juni 2015

En lat dag!

Vi hade en lat dag. Hemtjänsten hörde av sig om att de ville ha min "att handla" lista redan idag. De handlar imorgon. Bra, då är det gjort inför helgen.

Jag skulle ju inte ha så mycket. Jag måste ju äta ur frysen. Jag vet ju inte ens vad som finns i den. Nåja, benfria kycklinglår finns, det vet jag. Jag steker nog ett par till midsommar. De får köpa lite god potatissallad till och sillen lägger jag in imorgon! Gott!

Jag är ju ute på vift på Midsommarafton med Eva ändå, så det får bli en enkel middag när jag kommer hem. Hon var förbi en jättesnabbis igår kväll, det var jättekul!

Per kommer på torsdag, det ska bli lika roligt! Vi ska prata om vad ödet blir med den nya datorn. Ni får veta mer när jag vet hur vi kommer att göra... Den får ligga kvar i sin fina kattong så länge.

Ha en fortsatt trevlig tisdag!
 /Julia

16 kommentarer:

 1. Skönt att få handlat tidigare, matte shoppade det vi saknade hemma efter jobbet idag.
  Åh så kul att du ska på midsommarvift! Bra med nån snabb god mat efteråt.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Förstår att hemtjänsten vill klara av så många inköp som möjligt inför midsommar i god tid. Av nån anledning måste alla köpa jättemycket inför såna helger. Det är ju bra för handeln, men man kan ju fråga sig hur nödvändigt det är? Bra att du får den hjälpe du behöver i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte mycket de ska köpa till mig, så det går säkert fort! Inläggningssillen finns redan hemma!

   Radera
 3. Vad roligt läsa att du ska ut en sväng med Eva på midsommarafton! Tänker på dig fast jag ej har kommenterat så mycke den senaste veckan :-)/Lena

  SvaraRadera
 4. Härligt att komma ut lite, ni får säkert jättetrevligt! Vi håller tassarna för uppehåll för sol är nog att hoppas på för mycket.Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att åka iväg lite, det gör dig nog gott :) Här ska nog frysen fyllas snarare än att tömmas, hihi.
  Nospussar

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att du och Eva skall ut lite på midsommar, ni kommer säkert få jamartrevligt! Vi håller tassarna för att det löser sig med datorn när Per kommer på torsdag.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Vad kul arr di fåe komma dig ut och Eva verkar hu toppen
  Handla måste man ju fast jag gör det på torsdag för då slutar jag tidigt och få alltså långhelg. Må så gott måste gosa med Madicken lite. Har just kommit hem .Kramiz Gunilla

  SvaraRadera
 8. Kul att du ska ut på rymmen med Eva på Midsommarafton :)
  Visst vill vi i Hemtjänsten undvika allt vad affärer heter på Midsommar afton , förstår inte heller varför många känner att dom måste handla som tokar bara för att det är helg ??!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår jag, för det vill jag med. Min lista är nog en av de kortaste!

   Radera