Väderprognos för 5 dagar

måndag 1 juni 2015

Bara en snabbis!

Allt är bra med Amanda och mig. Jag sover fortfarande dåligt och har varit uppe sedan 04. Jag är trött, men det gån bra, trots det.

Mitt största problem just nu är att jag har ett litet paket att hämta, men inte där Hemtjänten handlar åt mig. Vi får se hur jag kan lösa det. Förhoppningsvis ställer de upp, om inte så vet jag inte hur det kan bli... Nåja, jag har nån vecka på mig i alla fall...

Ha en fortsatt trevlig dag, fast det är måndag!
 /Julia

16 kommentarer:

 1. Kan du inte i nödfall be någon av dina snälla grannar?:-)/Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får klura på det OM hemtjänsten inte hämtar den :)

   Radera
 2. Hoppas det löser sig med paketet, nån borde kunde hjälpa dig.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du får ordning på din sömn snart. Tror nog hemtjänsten hjälper dig, vi håller tassarna för det. Bokslukarväder på förmiddagen idag! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Jag måste fråga, har du inte färdtjänst så du kan komma ut och uträtta ärenden och handla litet själv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. DET vore ju allra bäst och visst har jag färdtjänst, men jag kommer inte ut ur och tillbaka in i huset själv och törs inte lita på att föraren hjälper mig ända in. Så det är uteslutet att jag åker färdtjänst själv, tyvärr!

   Radera
 5. Hmm, nog tycker vi allt att hemtjänsten borde kunna lösa sådana problem. Hoppas det löser sig. Och hoppas att du får en bättre nattsömn i natt.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas det löser sig med paketet, kanske du ska be någon granne, synd att du inte kan hämtade det själv med färdtjänstens hjälp, men jag kan förstå dig. Sköt om dig och jag hoppas du får lite mer sömn i natt. Kramiz Gunilla.

  SvaraRadera
 7. Du ska se att det löser sig med paketet :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 8. Tyvärr har ju hemtjänsten svårt att "tänka utanför lådan". Hoppas i alla fall att de kan hjälpa dig att hämta paketet. Det finns väl inte alltför långt bort?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, egentligen inte. Den finns i vår "vanliga" affärsställe och inte där Hemtjänsten "bor" och biblioteket finns. Så EN liten omväg blir det för dom ändå, men dom hämtar det.

   Radera