Väderprognos för 5 dagar

tisdag 23 juni 2015

Jag får spader...

Jag har äntligen fått min nya dator. Det blev ingen Asus utan en ny HP med jätteskärm.

Eftersom jag inte kan få min favoritwebläsare att fungera,  så får ni hålla till godo med en blogg från surfplattan.

Såhär var det:
Jag laddade ner Chrome, men fick nån konstig version och som inte importerade mina bokmärken, jag skrev i alla fall ett mail på försök och sedan avinstallerade den för att göra ett nytt försök. Men se det gick inte.
Jag får olika idiotiska felmeddelanden,  typ att jag inte är ansluten och annat sånt trams. Det är rena dyngan, för jag var ansluten, punkt.
Exploder fungerar inte heller fullt ut, den vill inte att jag bloggar... Att se mina mail är nästan ett helt företag... SUCK...
Jag får göra nya försök imorrn igen, för mitt tålamod är på upphällningen.

Ha en fortsatt trevlig tisdag!
 /Julia

PS
Jag bara måste uppdatera med en bild med hjälp av min gamla dator så ni kan se den nya"skönheten".Den är verkligen snygg och har en 17tums skärm. Den är mycket större än de med 15tums skärm som jag har haft tidigare. Det är lite ovant med de vita tangenterna också., men snyggt är det DS

10 kommentarer:

 1. Åhhhh, så frustrerande, hoppas du får rätt på det!

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar få det så småningom, men jag nästan tror att det är min uppsagda Teliaabonnemang som jävlas med mig...

   Radera
 2. Åh så frustrerande, sånt där ska bara funka! Du är ju envis så du lyckas säkert snart.Nossbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tar nya tag imorrn igen för tålamodet ÄR på upphällningen!

   Radera
 3. Du jag har också problem med för mig fylla på mitt refill. Får felmeddeöande att hemtel inte är altivt. Jag betalar alltid refill med hemtelefon. Har haft kontakt med telia flera gånger de hittar inte felet
  Frustrerande! Har ju funkat fört. / må så gott Gunills. Hoppas det löser sig för dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör det alltid, om inte får jag experthjälp via en av mina "Änglar"!

   Radera
 4. Så frustrerande när det inte fungerar som man vill! Men du gör rätt i att släppa det ikväll och ta nya tag i morgon istället, ofta kommer man dessutom på någon liten detalj man glömt prova och sen fungerar det :)
  Vi håller tassarna för att du får den dit du vill imorgon, vi vet att du är lika envis som matte så det går nog till slut :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var lika bra att "släppa" den idag... INNAN allt tålamod var slut. Jag gör nya försök imorrn och om det inte fungerar, så får jag hjälp!

   Radera
 5. Åh sånt kan man bara bli galen över. Explorer är för det mesta bara skit faktiskt, trist. Hoppas du får ordning på det hela så du både kan blogga och läsa mail som vanligt :)
  Nopussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var tvungen att prova med Exploder, men gör det mycket ogärna. Jag tycker inte om den. Vid behov får jag hjälp imorrn!

   Radera