Väderprognos för 5 dagar

söndag 14 juni 2015

Det blev ingen blogg igår, det var bröllop :)

Bilderna har jag tagit ifrån SVTs direktsändning igår med mobilen från min dator.


Jag bänkade mig framför min sega dator och njöt av gårdagens vackra bröllop! Jag hoppas att de blir lika lyckliga som vi blev och är lika kära om 30 år! De får vårda sin kärlek, som vi gjorde, då lyckas dom!En sak förvånade mig mycket. Psalm 289 spelades strax efter att paret kom fram till altaret. Den psalmen sjöng vi på Lennarts begravning också bland andra.

Jag blev sittandes till långt efter midnatt och såg på festligheterna! Jag orkade knappt gå och lägga mig när sändningarna slutade vid ½2-tiden. Jag var lite rädd för att min snabba trafik skulle vara slut innan festligheterna, men jag har ca 5 GB kvar att leka med tills månadens slut. Då kommer jag ändå byta operatör med generösare tilldelning av mobilt bredband och mycket bättre priser.

Idag är jag trött, jag har inte sovit speciellt mycket. Det var många minnen som rusade igenom mitt huvud och störde min sömn.

Idag är det mulet och ca 10 grader kyligare än igår. De hade tur med vädret också! Lite avis var jag nog på all den goda maten de åt. De rätterna hade jag gärna smakat på. Talen var jättefina också. Speciellt brudparets till varandra! Jag är säker på att brudgummen blev lika överraskad över sången som bruden skrev texten till, som alla vi andra! 

Idag tar vi det lugnt och bara är. Det är nog inte meningen att jag ska ha en Asus dator, men mer om det vid ett annat tillfälle.

Ha en jättetrevlig, förhoppningsvis en solig och skön söndag!
 /Julia

14 kommentarer:

 1. Matte tittade bara på vigseln sen tyckte hon det räckte.
  Nu blev vi nyfikna, kom inte datorn du beställt eller? Äh vi får vänta tills du skriver om det ;-)

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. visst var det ett härligt bröllop, tänk vad de ska vara trötta idag! Ibland behöver man bara vara så det låter klokt.Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Här var tv:n på precis hela dagen och kvällen också och matte tittade till och från när hon inte höll på med annat. Visst var det ett jamarfint bröllop! Kul att de gjorde det till sitt eget med så många överraskningar och man blev så glad av att se hur lyckliga de var!
  Här var det mulet på fm men nu är det sol och 20 grader.
  Vi ser fram emot rapporten om datorn.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Vi var också på bröllopet. Det var ery fint ett, såg den goda maten hörde talen och sången men missade tårtan
  Var det en hög en med alla dess godsaker på? Här har vi ingen sol idag. Hittade två lottokvitton på gatan i morse och han som ägde dem lovade hittelön
  Håll tummaena på onsdags dragningen. Må så gott/ Gunilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det var många tårtor på en jättefin tårt-ställning. Själva tårtorna såg ut som vita överdimensionerade sockerkakor, såna med hål i. Innehållet var spännande randigt i olika lager!
   Expressen har fina bilder på tårtan och tårt-ställningen här:
   http://www.expressen.se/nyheter/kungligt/prinsen-valde-udda-ingrediensen-i-tartan/

   Radera
 5. Det r ju tur att det inte är såna evenemang varje dag. Visst var det fina Hoppas de fortsätter vara så lyckliga som de verkade igår. Hoppas också att du sover bättre i natt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med, men jag har sovit lite middag idag :)

   Radera
 6. Vi tittade också en del på bröllopet men delar av den var vi ju också på stranden :D Fast det gick ju i repris idag så då såg vi själva ceremonin som vi missade igår. Vackert var det.

  SvaraRadera
 7. här tittades det också på bröllopet och så vackert det var :)
  Dom såg verkligen lyckliga ut, så man får hoppas att det går bra för dom i fortsättningen.


  SvaraRadera