Väderprognos för 5 dagar

söndag 5 juni 2011

God mulen söndag på er vänner.

0234

En lite mulen och blåsig morgon, men gaska varm! Termometern visar 12,7 grader utanför gavelfönstret.

Igår i värmeböljan bytte vi till
PICT0356
vår nätfönster i sovrummet.
Även om det blir kyligare på nätterna, finns det extra filt vid behov.
Det var så ljuvligt svalt i sovrummet framåt natten. Trots det vaknade jag tidigt. Smög ut och lämnade min sovande familj.                                 
De sover så sött alla tre. Smulan och Amanda var snabba med att byta plats från långkudden och krypa ner i min varma säng. De somnade om snabbt.                               
Maken märkte inte att jag gick upp. Det gör han aldrig, jag är extra tyst när han är här. Jag vill att han får sova färdigt på helgerna. Hans klocka väcker honom strax före fem varje vardagsmorgon. Då tycker jag att han ska sova precis så länge han vill och behöver på helgerna. Idag har vi inte några planer alls. Vi kommer att ta dagen som den kommer. Skönt att slippa måsten.                                                                Det jag vet med bestämdhet är att vi ska lyssna vidare på nån böckerna som vi lånade.
    
Jag har bara att välja ett av dem. Troligtvis faller valet på Postcard killers av Liza Marklund & James Patterson.
De spår växlande molnighet för dagen och vi lär grilla något till middag. Kanske ett par lax-kotletter med pressad potatis. Till det en enkel sallad på gurka, tomater, purjolök och lite isbergssallad. Inget märkvärdigt alls men ljuvligt gott.

Ha en härlig söndag!
beary_happy_sunday_blue_teddy_bear /Julia

5 kommentarer:

  1. Skönt med svalt sovrum, man sover bättre då.
    Det är bra att de tre andra familjemedlemarna kan sova vidare när du går upp för det är jobbigt att ligga kvar när man väl vaknat. Maken är välförtjänt av att sova så länge han kan när han är uppe så tidigt på vardagarna, man behöver ibland sova tills man själv vaknar och inga klockor väcker en. Ibland kan det bli för länge säger matte då hon får ont i hela kroppen.

    Kramizar & Vovisar

    SvaraRadera
  2. I vår lägenhet så har vi nåt som heter AC , det är ingen lyx utan en nödvändighet i vår lägenhet. I förra veckan så glömde matte o husse att sätta på den på morgonen när dom åkte till sina jobb. När husse kom hem vid 14-tiden så var det + 29 grader inne. Han hittade mig helt utslagen i sängen :)Åh då var det inte ens så varmt ute som det varit nu i helgen. Visst är det mysigt att sova länge ibland ! Idag var det faktiskt matte som väckte mig :)
    Ha en skön söndag !
    P.S Skicka gärna hit lite Lax om ni får över ;-)

    SvaraRadera
  3. Nästan så att lite mulet väder är välkommet som omväxling. Nätfönster är underbart! Här får nog balkongdörren vara öppen på nätterna snart, fast då vill jag nog hänga upp gardiner som skärmar av ljuset först. Ha en fin fortsättning på helgen! Kram från Stationskattmatte.

    SvaraRadera
  4. Härligt med dagar tillsammans utan måsten, Och grillat är ju så gott! Kanske en liten smakbit till de fyrbenta också? Nosbuff

    SvaraRadera
  5. Svar till alla:
    Självklart att Smulan och Amanda fick smaka av den grillade laxen! Dom slukade det som de fick, en 100 grams portionsbit fick de dela på och nu är de mätta och nöjda!

    =^.^=

    SvaraRadera