Väderprognos för 5 dagar

lördag 4 juni 2011

Vilket underbart väder!

 

Lördagsdrinkar

Nu är vi hemma efter biblioteksbesöket! Fast de hade ändrat öppettiderna lite. De öppnade först klockan 11, men en vänlig dam tog emot mina böcker i alla fall och min “bot” på 10:- kronor för att en av böckerna kom tillbaka lite sent.

Jag lånade om alla böcker via datorn, då vi var tvungna att åka åt annat håll när de skulle lämnas tillbaka och jag la inte märke till att en av böckerna jag hade inte gick att förlänga lånet på. Det var första gången det hände mig och jag fick böter Generad.

 

Vi la om rutten och “strosade” runt lite i centrumet och gick in i en kombinerad spel och leksaksbutik! En fantastisk butik med mycket roliga saker och gott om plats för mig i elrullstolen. Många affärer är ju så trånga att jag inte ens försöker att ta mig in för att titta.      Där hittade jag en almanacka med en siames på. “Fel” katt sort men jättesöt i alla fall, så den köpte jag. Dessutom köpte jag ett nytt snöre till mobilen. Den är svart med vita tassar på. Gullig den med.

PICT0355

Sedan gick vi till COOP och tittade, där hittade jag 2 “kokböcker”.

PICT0353

En med och om choklad och en med muffins och kakor. Det fanns flera olika till, men dessa 2 fick räcka.

Dessutom köpte vi både röda vindruvor, bananer och en vattenmelon.De hade extrapris på bagetter, så 2 inhandlades.

Därefter gick vi tillbaka till biblioteket, nu hade de öppnat och jag hittade en del böcker på MP3 filer, som vi inte hade hört och jag lånade dem. Jag har redan skrivit in i min nya almanacka när vi ska åka och lämna dem. Första lördagen i juli ska vi åka till biblioteket senast igen.

Vi hade bara 2 timmar på oss innan färdtjänsten skulle hämta oss, men vi hann in i vår vanliga mataffär också. Där inhandlades det viktigaste! En stor plastbytta med chokladglass som vi båda tycker mycket om.

Vi hann  inte så mycket mer, men det räckte. Både för oss och plånboken.

Jag är rätt så färdig nu. Jag har fixat in böckerna på bägge datorerna och en av skivorna är i MP3-spelaren, det är Sjöwall & Wahlöö’s Terroristerna. En gammal goding, nu fattas det bara 2 av “roman om ett brott”  serien av 10 böcker av Sjöwall & Wahlöö. De är jättebra och på den tiden de skrevs (1965-1075) var de först med att skriva den typen av kriminalromaner.

Hoppas att ni har lika underbar väder som vi. Termometer visar dryga 25 grader i skuggan. Det skulle nästan vara för varmt för mig, men det fläktar lite. Behagligt att sitta ute i skuggan.

 

beary_happy_saturday_purple_teddy_bear/Julia

3 kommentarer:

 1. Aj aj aj,men 10:- kan man leva med bara lite pinsamt kan jag tro.
  Bra att ni hann med allt trots att de ändrat öppettiderna.
  Matte kommer ihåg när hon läste "Mannen på balkongen", riktigt läskig sa hon och det var längesen.
  Skönt i skuggan men för varmt i solen, jag flämtade den lilla stund jag var i solen och det var inte många meter jag behövde gå för att komma till skuggan sen.
  Vila nu lite för det ska jag göra!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 2. *Thihi* 10:- i böter går ju an ;)
  Waooo,vilka bra& söta saker det blev shoppat -Kul-
  Joorå..Här är det fortf varmt & styrålande ☼
  /Jam & Kram från oss

  SvaraRadera