Väderprognos för 5 dagar

fredag 10 juni 2011

Wohooo! Det är äntligen fredag!

 

00031

 

Veckans klart trevligaste dag Skrattar. Maken kommer efter en kort vecka, men vi längtar efter honom som vanligt!

Jag vaknade ovanligt tidigt till ock med för att vara mig! Jag var tvungen att besöka badrummet vid 4-tiden och det var stört omöjligt att somna om. Det var lika bra att gå upp, och det gjorde jag vid 5-tiden. Att jag gick och la mig tidigt igår och somnade nästan genast, gjorde sitt till.

Jag har använt morgonen till nyttiga saker, som att diska min thé mugg, en tallrik och några bestick från igår. Jag har också sopat golvet och vädrat huset i morgonens svalka. Hunnit med att duscha och tvätta håret också redan.

Gissa om jag känner mig  duktig! Morgonens göromål fick ersätta en del av min vanliga träning. Jag har ju stått och rört på mig ganska mycket under tiden jag höll på.

Vi har ätit frukost. Smulan och Amanda ligger och sover frukost i min säng som vanligt vid den här tiden.

De planer på dagens måsten jag hade är ju avklarade och några andra har jag inte just nu. Möjligen att förbereda middagen så lång jag kan tills maken kommer. Jag får fråga vad han vill ha när han ringer.

Jag har skrivit upp en del som han får handla och ta med sig ut. Inga tunga saker. Bara det vanliga och ett par småsaker till.

Nu ska jag ta en runda hos mina bloggvänner och på fejjan. MP3-spelaren får spela Lars Keppler’s kriminalroman Hypnotisören under tiden. En ganska otäck historia som jag började lyssna på igår. Jag vill gärna höra upplösningen av boken. Maken får ta med sig den på söndag, när han åker ifrån oss igen.

Vädret är soligt och varmt. Termometern visar 21,8 grader redan. När jag tittade första gången vid 6-tiden var det bara runt 16 grader och då passade jag på att “kyla” huset så gott det gick under ett par timmar. Nu är det svala 20 grader inomhus. Det är dags att stänga ut värmen nu och Smulan och Amanda får vara i rastgården om de vill vara ute!

Strax innan husse dyker upp ska jag öppna mot veranda igen. De tycker att det är så roligt att få vänta på honom där.

Jag önskar alla läsare och bloggvänner en härlig fredag!

 

00024/Julia

3 kommentarer:

 1. Ännu en varm dag, även om det blir lite mycket av det goda på en gång.Matte läste Hypnotisören, den var obehaglig men svår att släppa tyckte hon så den gick fort att läsa. Hoppas att ni får en mysig kväll. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Dui och Deco:

  Hypnotisören var en bok som jag lätt skulle kunna få mardrömmar av *hutter*. Bra att lyssna på den mitt på ljusa dagen. Vi får lyssna på nåt snällare i kväll innan vi ska sova :)

  SvaraRadera
 3. Oj det var tidigt du vaknade men det är klart att somnar man tidigt så blir det så. Huvudsaken är att man är utsövd.
  Ha en trevlig helg själva!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera