Väderprognos för 5 dagar

söndag 19 juni 2011

Idag 12:30 var det 30-år sedan vi gick upp för altargången.

Spånga Kyrka, det var här vi vigdes!
275px-Sp%C3%A5nga_kyrka
Altargången vi gick upp för.
Spanga%2023
Kyrkan var fylld med våra familjer och många vänner.

Vi blir alltid lite nostalgiska på vår dag. Vi sitter och minns. Lyssnar gärna på kassett-bandet som spelade in vårt bröllop. Vi hade med oss en så kallad “Bom-Box” (de hette så i början av 80-talet) som ställdes framme vid altaret, lite i skymundan och den tog upp ljudet på allt som hände.
Någon videokamera hade vi inte på den tiden och jag tror inte att digitalkameror för gemene man fanns heller. Vi hade då inte hört talas om någon 1981. Vi hade inga ekonomiska möjligheter att anlita proffs till att filma bröllopet. Ljudskatten på kassetten är mer än många andra par har från sin bröllop.
Vi har bara vanliga pappersbilder från vår bröllop och dessvärre har vi inte skannat in några än. Ni får nöja er med dessa två bilder som jag har på kyrkan.

Vi firade vår dag igår med god mat. Vi började med en liten toast Skagen till förrätt, sedan grillade var sin skiva oxfilé och gjorde en god potatisgratäng till. Med lite sallad smakade det underbart gott! Efter några timmar åt vi chokladglass med varm hallon sås till efterrätt.

Idag började vi dagen med en sen frukost och gjorde amerikanska pancakes och bacon, åt dem med lite lönnsirap och drack thé till. Åh, så gott det smakade, tur att vi inte äter det så ofta. Vi räknar kalorier  en annan dag Blinkar. En sak är säkert, vi behöver ingen lunch idag.

Vädret är grått och det regnar lite, termometern visar bara 12,9 grader. Synd, det hade varit mysigt med en promenad, men det får vara till en annan gång. Hoppas att det slutar till maken ska åka lite senare. Jag ska hjälpa honom nu med att se till att han får med sig allt.

Ha en trevlig söndagseftermiddag!

00022 /Julia

2 kommentarer:

 1. Stort GRATTIS på BRÖLLOPSDAGEN!!!!!
  Inte illa att ha ljudet från den dagen, matteföräldrarna har bara gamla foto, de gifte sig 1965.
  Ingen dålig frukost, passande på en sån trevlig dag!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 2. Låter som ni hade ett mysigt och gott firande! Tänk 30 år!Att tänka tillbaka och minnas allt runt den dagen, härligt. Nosbuff

  SvaraRadera