Väderprognos för 5 dagar

onsdag 8 juni 2011

Avslag på grått papper!

Whiskas besvarade det andra brevet snabbt och lika vänligt


Hej
Vi har inga planer på att lansera Crunch i Sverige.
Vänliga hälsningar
Angelica Andersson
Whiskas
 
En stjärnrepresentant för Whiskas


Nog kunde hon ha skrivit samma sak något vänligare.
Jag känner mig avsnäst!
Visserligen är jag en fattig “kattkärring”med bara 2 katter, men det vet hon inget om!!! Jag undrar om jag var någon kändis, hade hon skrivit annorlunda då???


Jag har sålt varor och tjänster i hela mitt yrkesverksamma liv först i varuhus, sedan som affärsresesäljare och som gruppchef de sista 15 åren och hade säkert fått sparken om jag hade behandlat mina kunder på det här sättet!


Efter detta ovänliga bemötande kommer jag att leta efter ANNAT godis till flickorna.


Varför ska jag lägga mina pengar på ett företag som behandlar sin kund så snorkigt och överlägset.


(Förlåt vänner men jag är arg som ett bålgeting!)


Sorry Smulan och Amanda. När dentisarna är slut, blir det inga fler!!! Vi hittar säkert annat gottis från något annat företag, som ni kommer att tycka om!
 
59/Julia
Till Gunilla:
1000-tack för hjälpen Skrattar!

4 kommentarer:

 1. Så dålig stil! Tror vi är fler som känner som du, de kan behålla sitt godis själva om de inte kan svara ordentligt. Vi får ha en undersökning och se vilket annat godis som är bäst. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Hej Julia!

  Varför känner du dej avsnäst???
  Hur skulle hon skrivit för att du skulle godkänna det???

  Jag tycker hon skrev klart, tydligt och kortfattat. Du frågade ju om och när produkten skulle lanseras i Sverige.

  Du skriver att du har sålt varor och tjänster. Hur hade du svarat om du hade fått den frågan som du ställde?

  Sen tycker jag det är väldigt dåligt att straffa Smulan och Amanda för något som dem inte har med att göra. Bara för att du är sur så ska det inte gå ut över dem, tycker dem om Dentisar så ska dem få det. Det är inte deras fel att du blir sur för att du inte tycker om svaret du fick från Whiskas.

  Önskar er en trevlig kväll
  Rozalia

  SvaraRadera
 3. Mycket märkligt att hon inte tycks orka ge dig en utförligare förklaring eller ens ett litet beklagande "tyvärr", som ju är ett förträffligt ord att ta till när man tvingas ge negativa besked. Man tycker att den som är informationsansvarig borde ha tillägnat sig denna lilla artighetsfras...
  Förstår verkligen att du blir irriterad - särskilt om man till detta mail lägger det ytterst märkliga svaret på ditt förra mail - som ju bara var ett konstaterande av en sak du redan visste.
  Men det finns många godsaker att välja på i kattmatshyllorna! Kan ju bli kul att utforska nya, spinnande sorter :-)
  Kramar och tassklappar
  PS Är så glad om jag kunde vara till hjälp!

  SvaraRadera
 4. Gunilla och Frasse och Julia

  Ursäkta men hur skulle det hjälpa att hon skrev tyvärr??

  Har någon av er tänkt att hon kanske inte kan/får säga varför dem inte lanserar produkten här??

  Julia: Du har inte svarat hur Hon skulle ha skrivit för att DU ska vara nöjd med svaret?

  Det är ägarna som bestämmer och avgör om det är lönt att lansera en produkt i ett visst land. Det är kanske så att det finns flera produkter som Whiskas har här i Sverige som har och går dåligt p g a av folk inte köper det. Att det är inte ekonomiskt lönsamt att lansera en ny produkt då. Det kostar en hel del att lansera en produkt och en jädra massa jobb med olika papper till olika myndigheter för att en få inportera en produkt. Kan det vara just p g a att det finns för många här i Sverige som blir sura för bagateler eller går på betalda undersökningar av andra produkttillverkar som vissar att Whiskas inte är bra därför inte köper Whiskas längre som dem inte vågar lansera en ny produkt.

  Det är även ägarna som bestämer vad en representant får delge till kunder.

  Jag vet hur det är att lansera och sälja produkter. Jag har själv haft eget företag där jag tillverkade produkter och sålde både i Sverige och utomlands. Det är inte bara att börja sälja en produkt i ett annat land bara för att några personer i det landet vill ha produkten.

  Tycker det är för dåligt av djurägare som blir sura och därför inte ge en viss produkt till sin katt framför allt om katten tycker om det. Tänk om någon hade gjort så med er att dem hade förbjudit är att äta något som ni tycker om bara för att dem är sura på tillverkan. Hade ni tyckt det var rätt?

  Förlåt att jag blev sur och irriterad men jag tycker att ni går på alldels för hårt utan att veta bakgrunden varför dem inte lanserar produkten . Döm inte någon/något när ni inte vet bakgrunden och inte har någon fakta.

  Rozalia

  SvaraRadera