Väderprognos för 5 dagar

söndag 26 juni 2011

Trevlig Söndag på er vänner!

 

0005

 

Vädret är grått och molnen är låga och förmodligen fulla av regn. Det verkar som om vi ska fråga oss när och inte om den kommer.

Det har varit en lugn midsommar helg, med många grannar. Igår såg man inte många på förmiddagen. De låg väl ock sov länge efter nattsuddet. En del försökte att jobba lite i trädgårdarna, men det blev inte långvarigt. Maken hann  precis med att klippa gräset i rastgården med trimmern.  Vi håller den mycket kort på grund av fästingarna. Som tur är trivs de inte där inne och än så länge har Smulan och Amanda sluppit dom. Flera skällisägare har dock berättat att det verkar finnas gott om dem bakom området på den oklippta ängen.

Området där tillhör inte föreningen  och klipps inte. Golfklubben lär inte klippa den heller, de har än så länge inga banor där. Hoppas att vi slipper att ha golfspelarna  så nära. Då får de som bor närmast ha hjälm, som i Lasse Åbergs film om  Den ofrivillige golfaren Nyah-Nyah.

Den ganska regniga helgen har gått åt massor med TV och film. Vi har faktiskt tittat på 6 av de 7 filmerna om Harry Potter och hans vänner. Vi ska strax se den 7de. Del 1 av Dödsrelikerna.

Jag = vi väntar ivrigt på avslutningen. Del två av Dödsrelikerna. Den kommer väl nån gång i höst eller vinter på DVD. Eftersom vi inte går på bio, får vi vänta på till den finns att köpa. Jag har lagt in en intresseanmälan till företaget som vi brukar köpa DVD-er av och de skickar mail så fort den går att förbeställa.

Tänk att “barnen” har spelat i alla filmerna. Det hade definitivt inte varit samma sak om de hade blivit utbytta. Visserligen är de lite äldre än sina rollfigurer i de senaste filmerna, men det gör definitivt ingenting.

Ni får ha en mysig söndag, med lite sol om ni har tur!

Kisse 01 /Julia

4 kommentarer:

 1. Här i söder är det drygt + 20 grader och soligt idag faktiskt :)
  Jag väntar på att matte ska bli färdig så jag kan ta med henne ut på promenad !!!
  Hopas den där Golfbanan inte kommer så nära er att ni behöver gå runt med hjälm !!!

  SvaraRadera
 2. Här har också regnet smattrat tidigare, även om det verkar klarna upp. Inget som bekymrat oss, då vi kurat i soffan och varvat bok med film (för mattes del) och maggos med öronkli (för oss kissar). Mycket sån´t den här helgen. :) Skönt att husse hann klippa gräset i rastgården, för de där fästingarna verkar vara trista typer. Ha en trevlig söndagskväll! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Matte hälsar att hon också gillar HP, bra filmer och böcker! Lite skönt med film och gosdag, det gillar vi!Hoppas att ni har haft en skön helg! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Fästingar är inget kul så jag hoppas ni slipper få dom. Jag har fått två redan i år men de andra åren har jag sluppit dom.
  Matte gillar också att det är samma grundskådespelare i Harry Potter, blir ju bäst så.
  Hoppas ni slapp regnet. Vi har haft soligt men det har ändå varit stora moln och vissa mörka men inget har fallit ner ur dom inte än i alla fall.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera