Väderprognos för 5 dagar

onsdag 29 juni 2011

God onsdagsmorgon på er vänner!

 

cat

 

Vilken natt!!! Otroligt varmt och vi hade svårt att komma till ro alla tre.

Det började med att jag sov middag igår! Jag gick och la mig vid 12:30 och sov till 16:45 Förvånad.

Först och främst, var det alldeles för länge och som om inte det vore nog! Hade jag inte dragit ner rullgardinen på gaveln bakom datorn innan jag gick och la mig, som jag brukar, när solen ligger på. Jag hade absolut inte tänkt att sova så länge! Vilket innebar att solen gassade från ca klockan 2 till jag vaknade igen. Det var nästan 30 grader inomhus då. Det var inte mycket svalare ute heller.

Temperaturen sjönk dock fram emot 8 tiden ute och jag öppnade dörren mot verandan, som fick stå öppet till ½11. Sen orkade jag inte mer, utan var tvungen att lägga mig, hur varmt det än var. Trots korsdraget hade inte temperaturen gått ner nämnvärt. Det var 27,6 grader i sovrummet. Klibbigt, varmt och läbbigt… Bläää…

Hur trött jag än var, kunde jag inte somna förrän bortåt midnatt och vaknade redan strax före 5. Efter ett besök i badrummet, var jag säker på att det inte var nån idé att försöka somna om.

Jag kollade mitt blodsocker och den var ganska låg, precis som jag misstänkte, så det var lika bra att sätta igång med lite frukost. Efter lite thé och mackor, kunde jag lika bra läsa bloggar och spela mina spel på fejjan.

Underhållningen fick Ayla stå för. Jag har börjat om (för vilken gång i ordningen, vet jag inte) att lyssna på första boken igen.

Nu börjar jag bli trött och ska nog sova lite till, jag har bestämt att jag inte får sova längre än max till 11. Det är ju bara att ta med mig MP3-CDn till sovrummet och lyssna vidare. Förhoppningsvis kan jag sova några timmar till, nu när huset har blivit svalt igen. Jag hade öppnat mot verandan redan när jag gick upp vid 5 och vädrat i flera timmar och har fått ner temperaturen inne till behagliga 22,3 grader.

Jag vill inte göra som kissen på bilden!!! Ha en fin onsdag!

AsleepAtComputer  /Julia

3 kommentarer:

 1. Det är så jobbigt när man "försover" sig på dagen eller förkvällen. Sedan är man helt ur led och det kan vara svårt att rätta till det. Jag sov från 18 till 21.30 i går kväll, var rent slut efter jobbet. Men sedan kunde jag givetvis inte sova på natten. Suck...
  Hoppas du kommer rätt i "sovschemat" och att temperaturen håller sig behaglig!
  Söta bilder!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 2. Så tokigt det blev, värmen rubbar ens cirklar rejält. Nu är det ju trevlig med sol men lagom är bäst! Hoppas att du får ordning på sömnen snart igen.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Oj, det blev en del timmar och det trista är att man inte kan sova sen på natten. Hoppas du sover gott i natt.
  Jobbigt när det är för varmt inne för så fort man gör något klibbar allt!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera