Väderprognos för 5 dagar

tisdag 21 juni 2011

God eftermiddag vänner!

 

0246

 

Idag, för en stund sedan, kom grannens barnbarn förbi! Vi pratade lite om huset och han har tydligen redan kikat på vad som behöver göras.

Maken och han får ta ett snack. Han kan i alla fall inte börja förrän 18 juli. Vilket passar oss förträffligt, eftersom maken har semester då. Det blir säkert jättebra! Maken får ringa honom och talas vid! Det är ju några veckor kvar till dess arbetet ska börja.

 

Jag har inte gjort något speciellt på förmiddagen, men den gick fort ändå.

Jag gick och la mig efter lunch och sov ca en timme, det var jätteskönt. Sedan kom Filip!

Vi ska inte göra nåt särskilt resten av dagen heller. Vi tar det som det blir.

Vädret är rätt fint, soligt av och till men det blåser en del. Termometern har orkat upp till dryga 20 grader igen. Skönt att se solen igen efter en regnig helg och en grå måndag. Dörren mot verandan kan stå öppet igen under dagen, utan att jag fryser.

Smulan och Amanda ska på releaseparty i kväll. Vi fick se en inbjudan hos Wikki. Självklart ska de få gå om de vill. Biljettpriset har de själva sparat ihop till och  jag hoppas att de får roligt!

Ha en trevlig eftermiddag!

120_large /Julia

6 kommentarer:

 1. Vad då soligt av och till ??!!
  Här är det minsann ytterligare en gråvädersdag = INGEN promenad idag heller :(
  Fast det hade det ju inte blivit i alla fall för matte o husse ska åka in till stan och gå på restaurang.

  SvaraRadera
 2. Åskar har just varit här och det är förjamat blött..Skönt när man kan få hjälp med att få saker fixade.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Hoppas jamisarna får kul på partyt!

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 4. Här har det också varit en dag med regn, men det klarnade upp fint mot kvällen. Tempen gick inte över 16 grader, men det kanske var tur för matte Kicki behövde få bada ikväll. Hon har varit på ultraljudsundersökning av hela magen med omnejd och hon kände sig så kladdig så jag har tänt i pannan så vi fick varmvatten. Det hade varit lite jobbigt om det varit jättevarmt ute för lite värme kommer det ändå på elementen även om vi eldar för varmvatten.

  Här är samtliga kissar iväg på releaseparty och jag vet inte när de behagar komma hem. Jag får då tid till att göra i ordning strömmingen som jag köpte idag utan att bli utjamad. De får var sin portion i morgon av den, men även jag vill vara med och äta. Nystekt strömming är något av det godaste jag vet och nu får jag göra i ordning den utan hungriga kissar runt omkring mig!

  Kram till matte och tassisar till kissorna från gammelmatte Gitte i Otterbäcken

  SvaraRadera
 5. Vilka söta bilder! Det är nästan så att matte tycker att det varit skönt med grått och mulet väder som omväxling. Fast just igår var hon inte så förtjust i regnet. Undrar varför? :) Ska huset få ett nytt lager i samma färg eller planerar ni att hitta på något nytt? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Vi var också på releasepartyt. Det var riktigt kul! Hoppas Smulan och Amanda också hade trevligt.

  Lycka till med huset. Kommer säkert att bli jättebra.

  Nosgos

  SvaraRadera