Väderprognos för 5 dagar

onsdag 22 oktober 2014

Jag gillar onsdagar!

 

wednesday_05

Halva veckan har gått, nu är det bara resten kvar. Jag har sovit jättegott inatt och vaknade utvilad.Visserligen har jag lite ont fortfarande, men det ger sig väl.

Jag lyssnar vidare på Guillous böcker och på klassisk musik i bakgrunden och bara är. Amanda och jag har busat så länge hon ville och nu sover hon gott under täcket.

Vi ska inte göra nåt mer än att jag får fixa nåt att äta till middag. Vad det blir vet jag inte än. Förmodligen gör jag en ost omelett. Det går fort och är gott! Jag åt ju upp grönsakssoppan igår. Jag fixar nog lite sallad till av körsbärstomater och tunt skivat lök, så jag får lite grönsaker också.

Ha en fortsatt trevlig onsdag!

1wednesday24 /Julia

10 kommentarer:

 1. Mysigt att ta dagen som den kommer, gör jag och matte ofta när vi är hemma och även på kvällarna. Vi gillar att vara hemma ;-)
  Skönt att få ordentligt med sömn, man mår så mycket bättre då.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Men vilken söt kisse :D Och för att inte tala om ostomelett, hur gott är nu inte det. Jag som redan ätit min middag, kanske jag borde be min matte fixa lite mer mat åt mig, hihi.
  Underbar bakgrund på bloggen förresten :)
  Laika med matte

  SvaraRadera
 3. Skönt att du sov bra och att värken är lite lättare. Ost är ju väldigt gott, tyvärr så får vi väääldigt små smakbitar..Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Skönt att du fick sova ordentligt! Omelett är gott och kan varieras hur mycket som helst. Här kom matte hem sent idag och hade med sig färdig grillad kyckling. *slick om nosen*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får fortsätta sova gott och vara utvilad på dagarna. Tror Amanda uppskattar de så du orkar leka med henne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag orkar alltid leka med Amanda :) Hon gör det så lätt för mig!
   Hon hämtar leksaken hon vill leka med, sen är de bara att kasta den. Hon hämtar dem så länge hon vill leka, dessutom har vi vippor hon tycker om på lite olika strategiska ställen ;-)

   Radera