Väderprognos för 5 dagar

lördag 4 oktober 2014

En härlig och varm höst lördag!

 

00080

Jag vaknade tidigt och fixade frukost åt Söta Fröken och mig allra först. Det gillades skarp av Amanda, hon måste ha varit jättehungrig. Hon kastade sig över matskålen och glufsade i sig det mesta som låg i skålen.

Vi busade lite efteråt och de nya nopp-bollarna blev genast succé. Hon har redan tassat iväg ett av dem. Hon fick bara den igår kväll och var den tog vägen efter morgonbuset, har jag absolut ingen aning om! Hon har förmodligen gömt det på sammaställe som masken. Fast bollen blir nog lite enklare att se och hitta på grund av de glada färgerna. Hon fick bara leka med en av bollarna, för säkerhetsskull. Så vi har koll på de tre andra som låg i paketet Blinkar! Vi får se hur långt det tar innan alla har försvunnit till hennes hemliga gömme. Har jag tur hittar jag eller husse stället, vem vet.

Vi har inga direkta planer för dagen. Maken tittar på Snooker från Bulgarien och jag lyssnar på bok i hörlurar. Han var iväg en sväng tillbrevlådan. Det är drygt 1,5 km fram och åter. Jag fattar inte hur mycket reklam det kommer varje vecka. Det mesta av min post går ju till “stan”. Det är så vi vill ha det, ändå kommer vissa saker hit trots allt. Nu måste jag verkligen tänka till innan jag handlar nåt som ska hämtas. Vi har ingen aning om vart utlämningsstället finns ens. Hittills har jag kommit ihåg att styra grejer till rätt hämtadress.

Jag var tvungen att beställa en ny mobil, på grund av att min gamla Samsung Galaxy Note av första generationen, som är närmare 4 år gammal, sjunger på sista versen, så den och en ny senior abonnemang (man är ju 55+) med ett roligt mobilnummer (valt den själv och av de 10 siffrorna är 5 nollor!!) är beställd i makens namn. Såna saker skickas ju automatiskt till folkbokförings adressen på grund av bedrägeririsken och jag vill absolut inte ha en uthämtnings avi på en ny mobiltelefon liggande i brevlådan i närmare en vecka! Jag har ingen möjlighet att hämta min post under veckorna själv!

Ni får se bilder på mitt val. Inget jätte märkvärdigt och absolut ingen Iphone 6 Blinkar! Jag är ju en Mjausung-tjej! Jag har köpt lite tillbehör till den jättebilligt på Fyndiq.se och de är också styrda till stan och maken och dem kunde jag köpa i mitt namn! Där gick det att få en annan leveransadress utan problem!

Så förhoppningsvis har jag en ny mobil att leka med och svära över på fredag  Ler. Vi får se om grejerna kommer under veckan som kommer. Det borde dom göra i alla fall.

Ha en solig, mild och lat lördag!

Caturday /Julia

6 kommentarer:

 1. Vad skojsigt med en ny mobil! Matte älskar också nya tekniska prylar. Hon är också en mjausing-tjej. Hon har en mjausing S4 och en mjausing S4 mini på jobbet och är jättenöjd med båda. Hoppas du blir lika nöjd med din!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag skrev har jag en "gammal" Note och den nya är väl en "lillebror" till den ;-)
   En Note 3. Förhoppningsvis kommer jag att trivas lika mycket med den, som jag gjorde med "storebror"!

   Radera
 2. Det viktigaste är att man blir nöjd med sin mobil och att man tycker det funkar på ett bra och lätt sätt. Matte tycker också det är kul med nya tekniska saker så länge hon får igång dom, hihi!
  Vad kul att knoppbollarna var så skojsiga, undrar hur många leksaker Amanda har i sitt gömställe, hihi!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ungefär så tänkte jag, när jag gjorde mitt mobil val ;-)
   Kul att få dem att fungera och känna till några av klurigheterna i förväg!!!
   DET undrar vi med. Förmodligen jättemånga! Hon och Smulan hade säkert nåt alldeles jättehemligt ställe! Gäller bara att hitta den!
   Maken får nog montera isär dubbelsängen i sovrummet lite för att se VAD som kan finnas i hörnan allra längst in ;-)

   Radera
 3. Min matte trodde att hon skulle vara tvungen att köpa ny mobil när hennes Mjausung gav upp på semestern i Belgrad. Men hon lämnade in den där nere och på mindre än 4 timmar så hade dom bytat ut mjukvaran till den allra senaste till det facila priset 230 kr. Att allt som fanns på telefonen försvann gjorde inte så mycket eftersom matte hade det mesta sparat på minneskortet och det är ju bättre att ha en fungerande telefon än en som inte ens gick att starta :)
  Min matte är också en Mjausung tjej och när abonnemanget går ut ska matte se om det finns ngn annan modell att byta till eller så väntar hon ett tag extra.

  Jag gillar också piggebollar , mitt gömställe är längst in under soffan *fniss*

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min Note som jag har, är ju av första generationen, så det ska bli jättekul med en ny! Även om den inte är det absolut senaste från Mjausung.

   Radera