Väderprognos för 5 dagar

söndag 12 oktober 2014

En grå, men mild söndag!

 

2059207fprkjl354m

Vi vaknade till en grå, men mild söndag. Termometern visar 12,3 grader ute i det grå, det blåser i alla fall inte. En liten tröst ändå.

Vi har inga direkta planer för dagen. Maken ser på TV medan jag leker och utforskar min nya Note 3.

Jag hade en jättemysig sms växling med Aamors gulliga matte Tina igår. Nu gäller det att jag lär mig hur jag kan skicka bilder också. Jag fick två jättegulliga bilder på en Liten Trötter Aamor.

Jag har nyligen kommit på det där med hur man tar selfies. Jag hade ingen aning om hur man gjorde innan jag läste manualen till surfplattan ordentligt. Jag avskyr att bli fotograferad och hade inget intresse av dem förut, men kanske Amanda får ta nån på sig själv! Det fungerar likadant med mobilen också såg jag.

Dessutom har jag hittat ett kuligt spel för Söta Fröken. Hon ska få prova på dem när skärmskydden sitter där de ska på både plattan och mobilen. Bäst att vara försiktig, Amanda kan ha vassa tassar om hon blir för ivrig i jakten på diverse rörliga föremål på skärmen Blinkar!

Vi ska strax sätta på köttfärssåsen. Jag brukar låta den koka i några timmar, den blir godast då. Maken äter den med potatis, men jag vill ha spagetti till.

Färdtjänsten för morgondagens resor är beställda. Vi behöver inte så många timmar till de två ställen vi ska till. Först vårdcentralen, kanske Apoteket och sedan affären. Det kommer att gå rätt så snabbt.

Vi önskar er en solig och lat söndag!

peterplys013 /Julia

8 kommentarer:

 1. Du kommer att komma på hur du skickar bilder, matte säger att det är jättelätt på hennes, mycket lättare än med den gamla mobilen.
  Vi har också grått väder, inte lika kul som igår.
  Vi vill se bilder sen på söta Amanda när hon spelar spel!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lär mig väl. Alla andra kan, så... :)
   Ni ska få se Amanda spela, när skydden har kommit, jag lovar!

   Radera
 2. Här vaknade vi med en genomsnörvlig matte jag o husse , så nu vet man att nattfriden kommer att vara störd ett par dagar frammåt då *suck*
  Min matte tipsar om en app som heter Viber där man både kan skicka textmeddelande , bilder och ringa gratis , bara man har internet och kompisar som också har Viber :)
  Trevlig söndag på er !
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att matte kryar på sig :)
   Jag avvaktar med appen lite ;-)

   Radera
 3. Skönt med en extra dag tillsammans! Vi har testat ett spel med råttor på Ipaden, riktigt kul faktiskt.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hittat ett spel med fiskar och ett med fåglar som Amanda ska få prova!

   Radera
 4. Härligt med en extra lång helg! Hoppas färdis sköter sig imorgon.
  Det där med bilderna kommer du lära dig snart.
  Här har matte äntligen fått ordning på kopplingen mellan dator och tv, men det krävdes många svodommar och googlingar och naturligtvis vår tassistans.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visste att matte skulle klara kopplingarnamed er tassistans ;-)

   Radera