Väderprognos för 5 dagar

tisdag 28 oktober 2014

Ännu en gripande kattbok!

 

tuesdaycat På min jakt på ännu en ny bok hittade jag denna gripande  och korta kattberättelse och jag hade turen att få boken gratis igår. Idag kostar den $4.99, såg jag, när jag hämtade länken till bilden, om ni skulle vara intresserade.

81PWd5ueY3L._SL1500_

Så här står det i beskrivningen om boken: This is the true story of an unforgettable cat. Her arrival into my life was one of those rare surprises that life throws at you at times when you least expect it. This is a sweet, tender and ultimately heartbreaking story of love, loss and the bond we forge with our animals, a bond that doesn't necessarily take years to develop. A short relationship with a special pet can be just as intense and valuable, as a long one, as you will see if you join me in this journey.

Jag har inte börjat att läsa den än. Jag måste ju läsa färdigt boken jag håller på med, men den blir läst med det snaraste!

Idag har vi haft en solig förmiddag efter en varm natt. Det var en bit över 10 plusgrader vid halv niotiden igår kväll. Så idag hade jag dörren öppen en stund medan solen sken så vackert. Den värmer tyvärr inte lika mycket som på våren, men det är faktiskt slutet av oktober nu.

Jag har äntligen lyckats med att kunna lyssna på en hel bok i min nya mobil. Jag tänkte att det skulle bli lättare om jag la boken i mobilen och inte på minneskortet och det fungerar utmärkt. Musiklistan fungerar också. Hurra!

Nu ska vi vänta på att maken ska ge sig till känna via Skype. Han loggar in så fort han har bytt om efter jobbet. Det är mysigt att kunna se varandra medan vi pratar!

Ha en fortsatt trevlig tisdag!

beary_happy_tuesday_pink_teddy_bear /Julia

6 kommentarer:

 1. Visst är det en välsignelse med all teknisk utrustning som gör att man kan hålla kontakt med varandra utan att vara fysiskt nära. Brusics bok verkar klart läsvärd. Tänk så många katter som gör ett starkt intryck.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är toppen med tekniken, bara det fungerar!
   Vissa katter har en otrolig personloghet. Jag minns alla våra katter som har vandrat över Regnbågsbron och många av dem har lämnat större spår efter sig än andra.

   Radera
 2. Finns så många böcker och rent för lite tid för att läsa dom säger matte.
  Kanon att kunna lyssna på boken i mobilen.
  Varit ett härligt väder idag och man måste njuta när det är det.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 3. Skype är en braig uppfinning tror vi eftersom vi inte använt oss av den nån gång. Matte brukar ringa video samtal till sin kompis med fånen ibland :)
  Här var det också jamarfint väder i tisdags och jag släpade med matte på promenad innan hon skulle iväg och jobba kvällen :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera