Väderprognos för 5 dagar

torsdag 23 oktober 2014

En mulen Torsdag!

 

00025-2

Jag har sovit gott inatt också! Det var härligt att vakna utvilad vid halv åtta tiden och jag tror att min vanliga dagliga dos med värktabletter kommer att räcka! Vädret är lika grå som det har varit de senaste dagarna, men det regnar inte (än). Temperaturen ute är 4,4 grader och det är vindstilla, just nu i alla fall.

Jag sitter med min stora mugg påfylld med nybryggt thé. Har mild pianomusik i bakgrunden och med en ny bok att läsa på datorn, denna gång med ögonen som omväxling.

91EGjYhwZUL._SL1500_

Jag hittade denna bland de olästa och bortglömda köpta skatterna för den blygsamma summan av $0.99 (serien kostar lika lite idag, som när jag köpte den, och bilden är en länk, som vanligt).

Small town America has its charm—not to mention its fair share of romance and mystery!

Everyone knows small towns have their own unique charm, that’s why they make fabulous settings for stories! Turquoise Morning Press presents the best of their small town settings—all in one volume, and for one very small town price!
From Drakes Springs, Florida, to Briny Bay, North Carolina, to Wheeler, Texas, where a little romance and a lot of murder and mystery take center-stage—and then to Honey Creek, Ohio and Legend, Tennessee, where home-grown romance blooms, and love lives right next door.
Eight fabulous authors share their views of small town charm, love and mystery in this eight book boxed set—providing you with a satisfying glimpse into the lives and stories of the quirky characters who live in these charming settings.

Det var verkligen länge sedan jag köpte bokserien och jag hoppas att den är så bra som betyget (4,3 stjärnor av 5) indikerar. Eftersom den består av åtta olika berättelser av lika många författare, lär det finnas fler som jag kommer att gilla. Jag har redan läst andra böcker av tre av författarna och gillade deras stil. Troligen var just det som avgjorde att jag köpte serien, förutom priset.

Jag kommer inte göra många fler knop, möjligen damma av de svarta ytorna på TVn och video/DVD spelaren. Amanda får jaga sopborsten imorrn! Då blir det helgfint tills maken kommer!

Vi önskar er en trivsam torsdag!

Läser  /Julia

8 kommentarer:

 1. Skönt att kura ihop sig med en bok när det är så här grått och mulet och gärna med en katt i närheten! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amanda ligger gärna i mitt knä om den inte är upptagen av annat ;-)

   Radera
 2. De böckerna är säkert jättebra!
  Ganska grått och mulet hos oss också och jag tror faktiskt att det varit uppehåll hela dagen för ovanligheten skull, hihi!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kom inget regn här heller. Böckerna är lovande i alla fall :)

   Radera
 3. Hoppas du får mycket nöje av bokserien! Här har det varit mulet med solglimtar men matte sa att det blåste omkring isbjörnar, men nu verkar det som om det skall bli varmare igen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Idag har vi också haft det kallt. Det har blåst något så in i norden och hur trevligt är nu det? Inte särskilt, men solen tittade fram kortare stunder och det får man ju hurra för. Te dricker min matte massor nu, och har tända ljus överallt. Jag blir nöjd bara jag får äta nåt gott och gosa lite :) Träffade på en katt på sista rundan förresten :D Men vi hann liksom inte riktigt hälsa på varandra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar du också katter, jättekul!?!
   Synd i så fall att ni inte hann hälsa du och kissen.

   Radera