Väderprognos för 5 dagar

onsdag 29 oktober 2014

En liten snabbis bara!

 

993wednesday13

Vi mår jättebra och har njutit av en solig onsdag! Jag har suttit och läst hela dagen. Jag har läst kattberättelsen, som jag skrev om igår och den var jättebra, men sorglig. Fast vi vet ju att vi inte har våra (p)älsklingar för evigt.

Nu ska jag återgå till att lyssna vidare på boken jag började på (Keplers nya) efter lunch.

Ha en trevlig onsdagskväll!

94wednesday20 /Julia

10 kommentarer:

 1. Nackdelen med att ha katt är just att man inte har dem för evigt. Men man får se till att göra så gott man kan under tiden man har dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig absolut och det gäller alla sällskapsdjur i våra liv oavsett om de jamar, skäller, kvittrar, är tysta eller låter på andra sätt :)

   Radera
 2. Härligt med solig onsdag :) Vi fick sol och regn om vart annat men en skogspromenad i lugnets tecken fick vi i alla fall. Kanske är jag piggare imorgon när matte också är ledig :)
  Trevlig kväll till er också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får hoppas att ni (och vi med) får en solig torsdag också :)

   Radera
 3. Ja, det är så sorgligt att vi inte bara kan få fortsätta att vara tillsammans och ha det mysigt i all evighet <3 Jag fick uppföljaren till "Gatukatten Bob" i födelsedagspresent, den heter "Mitt liv med Bob" och är nog mer rörande än sorglig. Ser fram emot att få läsa mer om hur det har gått för Bob och hans husse!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 4. Ja tyvärr måste vi alla vandra över bron till slut och det är lika sorgligt varje gång det sker. Här har vi också haft härligt väder, men idag har det varit riktigt kallt. Matte hoppas på att det håller sig på plus-sidan på lördagkväll som de har lovat när de skall till kyrkogården med ljus. Hon är så rädd för att halka i mörkret nu när hon har problem med ena knät.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Jobbigt att läsa sorgliga böcker säger matte även om man vet att allt inte är för evigt.
  Härligt med sol.
  Nu är vi en dag närmare helgen, hihi!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 6. Här var det mulet igår och matte jobbade hela långa dagen och när hon kom hem så somnade hon så det blev inte besökt många bloggar igår (heller:)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera