Väderprognos för 5 dagar

torsdag 9 oktober 2014

En torr, men grå torsdag!

 

Torsdag 5

Vi har en grå, men ganska mild torsdag. Termometern visar 13,7 grader utanför fönstret. Det blåser knappt. Löven på träden rör sig bara lite. De som sitter kvar efter stormen., vill säga Päronträden är kala redan, men på de andra sitter löven kvar. Höstens färger är så vackra. Vår lönn är vackrast i alla dess röda, orangea och gula nyanser.

Jag har bytt säkerhetsprogram på datorn. Jag har tröttnat på tjafset med Norton och när det ändå skulle förnyas, bytte jag tillbaka till F-Secure. Den är toppen och när jag fick ett bra erbjudande ifrån dem, 2 år för upp till tre datorer för 895:- på grund av att jag var tidigare kund hos dem, bytte jag tillbaka. Norton är inte bättre, men kostar så mycket mer, nästan det dubbla.

Själva installationen tog visserligen en stund, närmare 45 minuter, men nu är den klar. Jag får se om maken klarar skiftet på sin dator själv, om inte får han ta med sig den och jag fixar det också i helgen.

Annars håller jag tummarna för att min nya mobil hinner komma idag. Annars får jag vänta en hel vecka till på den. Jag vill inte vänta!!! Jag vill ha den igår! Nu är jag nog som en otålig liten unge, men det ger jag 17 i!

Nåja, det är inget som vi kan påverka ändå, det gäller att ha tålamod! Synd att det inte kan köpas på Apoteket… Jag skulle nog behöva lite Blinkar!

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

9thursday20 /Julia

10 kommentarer:

 1. Tålamod som apoteksvara vore nåt! Tror det skulle vara slutsålt för jämnan.

  SvaraRadera
 2. Man kan inte ha lika mycket tålamod med allt och det är ju kul med nya saker! Visst är det vackert med höstens alla färger, särskilt i solsken! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Men det är väl klart att man vill ha det som är kul så snabbt som möjligt, inget kul att vänta en hel evighet!
  Många träd har underbara färger nu.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mobilen har kommit och maken laddar batteriet inatt!!! Så den är klar för mig att leka med direkt när han kommer imorrn *jätteglad* !!!

   Radera
 4. Vi har också haft en grå mild torsdag här nere.
  Här nere är det inet så många färgglada blad ännu och det verkar som om löven kommer att trilla av innan dess i år :(
  Här har matte också F-secure på datorn och det är hon nöjd med säger hon.
  Ser i kommentaren här ovan att din nya mobil har kommit , så då vet vi ju vad du kommer att göra imorgon :)

  Tassklappar o NOsbuffar

  SvaraRadera
 5. Inte roligt att vänta alltför länge på det man har beställt. Gillar inte hösten direkt, men visst är det fina färger på träden nu.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag beställer oftast saker på helgerna, då maken är här och för det mesta kommer sakerna senast torsdagen efter = makan kan ta det med sig :)

   Radera