Väderprognos för 5 dagar

söndag 5 oktober 2014

En snabbis bara!

 

00055

Vi såg tredje filmen av Millennium trilogin igår och maken blev sugen på fler svenska polisserier. Så vi plockade fram böckerna om kommissarie Beck och hans gäng, av Sjöwall & Wahlöö. Nu lyssnar jag på bok tre, Mannen på balkongen. De är rätt så korta och man hinner oftast med fler än en bok om dagen.

Maken har åkt och jag har en mycket trevlig mailväxling med Aamors matte Tina. Det blev en hel dem mail fram och tillbaka. Tack för dem Skrattar !

Jag har joxat ihop ett hackat kokt ägg med några cm tunt skivad purjolök, ett par körsbärstomater och resterna av skagenröran. Jag la joxet på en skiva rostad bröd och åt den till en jättemugg med te. Jag gillar min nya te balja!

Nu ska jag fortsätta med min bok, spela canasta på datorn och fortsätta mailväxlingen med Tina. Amanda ligger och sover gott efter dagens katt-fnatts-race med husse. Han hittade den bort-tassade knopp-bollen från igår, men hittade inte hennes mask. Äsch, den kommer nog fram så småningom. Han har även kikat långt in under dubbelsängen med en ficklampa och det finns en rejäl hög med små leksaker allra längst in i hörnet. Han når dem ju inte, men jag hittar säkert på nåt om jag klurar lite för att få fram dem utan att han ska behöva åla in under. Kanske golvmoppen med långa skaftet når en bit…

Ha en fortsatt trevlig söndag!

00011-1 /Julia

11 kommentarer:

 1. Det lät som en god toast!
  Matte brukar ta dammsugaren och vrida ner effekten, sätta på en nylonstumpa på röret och "dammsuga" fram våra leksaker. Eftersom nylonstrumpan sitter där åker de inte in i röret utan hon kan lätt plocka loss dem.
  Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Kul att du och matte mailar så kan jag sova i lugn och ro, hihi!
  Aha, en hög med leksaker gömda utanför matte och husses långa armar, bra ställe alltså, hihi!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. OCH matte sitter still! Är det inte så du menar???
   Det ÄR ett jätte braigt ställe!

   Radera
 3. **hackat kokt ägg med några cm tunt skivad purjolök, ett par körsbärstomater**, låter jätte gott, så det ska jag testa ngn dag :)

  Tasskram
  Mimmis, Tarzans och
  Sessans matte Gunilla


  SvaraRadera
 4. Låter ju gott med den där mackan, men du vad har du för bröd? Måste testa som" tv-macka". Kul med mailande vänner!
  Ha´ re!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade vanlig fiberrost, men ta brödet som ni gillar :)

   Radera
 5. Matte säger att det där du hade på mackan lät jättemumsigt !
  Ett tips på att få fram leksaker är att trä en nylonstrumpa över dammsugarslangen och tejpa fast den och sen kan man "dra" fram leksaker utan risk för att dom åker in i dammsugarpåsen :)
  Har för mig att Inkan är skyldig till det braiga tipset :)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera