Väderprognos för 5 dagar

tisdag 14 oktober 2014

Är trött och har ont!

 

AsleepAtComputer

Jag la mig tidigt igår, vilket betydde att jag vaknade jättetidigt. Jag är trött och har ont. Sviterna efter igår förmodligen. Jag tog ingen extra smärtstillande heller och ska försöka att låta bli dem idag också. Jag är livrädd för att bli beroende av dem och vill inte ta fler än jag absolut måste. Min läkare tycker också att jag ska försöka trappa ner på de mest farliga som jag äter. Fast jag vet ju inte om de kan ersättas med nåt lika effektivt, men mindre farligt. Jag får prata med henne om det nästa gång vi träffas i november.

Jag tog en bild på impulsinköpen vi gjorde igår.

PICT1586

En söt plättjärn modell mindre och ett par leggings i Marino ull, jag tog till med en storlek uppåt. Jag fick det rådet av expediten. Den blir varmt och mysigt till vintern. Förhoppningsvis är det inte alltför för långa i benen. Jag är ju bara 163 och har oftast problem med att byxor blir för långa i benen om man inte kan få en kortare variant som finns i jeansen jag använder. De är perfekta!

Vi fyllde på med mat till Söta Fröken. Hoppas att hon gillar sorterna vi köpte. Fast lax/forell varianten var väl sådär. Det fanns rester av den i skålen i morse. Så jag avvaktar lite innan hon får prova en ny variant, det finns fyra sorter i kartongen. Jag tog bort och kastade det som låg kvar sen igår. Amanda kommer och säger till om och när hon vill ha mer mat. Torrisar har hon alltid obegränsad tillgång till.

Jag sitter och lyssnar på den nionde boken om Hamilton, I Hennes Majestäts Tjänst. Jag växlar ofta mellan att läsa med ögonen och lyssna på bok. Jag gillar variation! Till det har jag en härlig blandning med klassisk musik. Spellistan är ca 13 timmar lång, så den räcker hela dagen!

Vi önska er en solig tisdag!

20s /Julia

10 kommentarer:

 1. Usch så besvärligt att ha så ont igen. Hoppas verkligen det ger med sig. Plätt järnet var gulligt! Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Trist att du ska behöva ha ont. När matte hade sitt diskbråck åt hon 8 tramadol, 8 panodil och 3 voltaren varje dygn och läkaren sa att hon skulle trappa ner långsamt när hon blivit opererad men när hon inte hade ont längre slutade hon och kände aldrig av nått beroende som de sa att hon kunde få av dom. Tur var väl det.
  Hoppas det onda släpper snart. Var rädd om dig.
  Bra impulsköp, hihi!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag äter andra tabletter. Jag berättar inte vilka här, utan i ett sms istället. Bara oss emellan ;-)

   Radera
 3. Inget du behöver göra. Matte är bara glad att hon kunde släppa sitt "skit" så pass bra efter sitt jätteonda.
  Att behöva äta värkisar är så onödigt för det är onödigt att behöva ha ont.

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att ha ont :(
  Tur att dina tabletter hjälper något i alla fall :)
  Min matte är bara 158cm lång så hon har också problem med att hitta lagom långa byxor , för att inte tala om jackor med för långa armar.
  Vilket gulligt plättjärn ni hittade !
  Det ska vi INTE visa för husse säger matte för då åker hon på att grädda plättar imorgon *fniss*

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, visst kan ärmar vara för långa också. Jag gillar bäst 3/4 långa ärmar på blusar och tröjor. Det är värre med jackor, dem får man vika upp ärmarna på!
   Plättjärnet ser buklig ut på bilden i högra kanten, såg jag, men det är den INTE!
   Plättar ÄR godare än pannkisar :) MUMS!!!

   Radera
 5. Vi håller tassarna för att det onda försvinner tills imorgon.
  Söt plättlägg! Hoppas Amanda gillar nya maten. Matte mumlar något om att vi katten kan vara fasligt kräsna men jag förstår inte vad hon menar. Småkillarna äter ju hela 2 sorters blötmat så jag förstår inte vad hon gnäller om :) Förresten har jag också börjat smaka på blötmaten efter 4 år :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera