Väderprognos för 5 dagar

lördag 18 oktober 2014

Godmorgon vänner!

 

00042-1

Det blev ingen blogg igår! Vår dag gick så fort, så jag hann inte.

Jag kan lugna alla er! Min älskade Amanda och jag är vänner igen Skrattar! Efter rätt så mycket fjäsk från min sida (bus, lek och favoritgodis) förlät hon mig, för att jag tog hennes jakttrofé, redan på eftermiddan och husse begravde fågelungen i skymningen en bit in i skogen igår.

Han hade med sig skärmskydden till både min nya Note 3 och min Mjausung Tab. Lättast var mobilskyddet att fixa. Den är ju av härdat glas och därmed styv och lätthanterlig. Lite knepigare var surfplattan. Den har så stor yta och man vill verkligen inte ha några luftbubblor under plasten. Jag väntade med att sätta fast den till i morse, då jag var rätt så darrhänt igår kväll. Jag tror att jag lyckades Håller tummarna!

Nu kan vi se om Amanda blir intresserad av spelen som jag hämtade åt henne i Mjaumsung App. shopen. Hon struntade i mobilens lilla skärm igår, husse var definitivt intressantare än fiskar på en liten skärm, det blir kanske roligare på en större. Jag kan ju bara prova och inte tvinga henne att spela. Bilder kommer om hon jagar fiskar, trollsländor, fåglar, fjärilar och vad mer som kan flyta omkring på skärmen. I ett av dem är det bara fiskar i, i olika antal, fler allt eftersom, men det andra har flera olika “flygfän”. Jag vet ju inte själv hur många olika djur det finns i det spelet, vi lär väl få se om nu Söta Fröken vill utforska nån av dem alls.

Vi har inga direkta planer för dagen. Vädret får väl bestämma om vi alls tar en tur runt i byn. Vi får se. Jag har ju alltid nåt att läsa och det har maken också. Han hade med sig senaste numret av National Geographic såg jag. Bra musik finns i datorn liksom otaliga ljud och talböcker. Vi har gott om hörlurar om vi inte vill lyssna på samma bok.

TV är jag personligen inte speciellt intresserad av, den är bara på om jag vill titta på nyheterna i veckorna, men på helgerna vill maken säkert se nåt spännande som finns bland kanalutbudet. Vi har några extra roliga kanaler som National Geographic, Animal Planet, Discovery, Viasat Explorer, History och många, många fler!

Vi önskar er en lat, solig och mysig lördag!

11 /Julia

5 kommentarer:

 1. Skönt att ni är sams igen!Hoppas att ni får en riktigt mysig dag idag! Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att ni blev vänner igen ;-) vi är ju svaga för fjäsk så.......
  Matte har två minibubblor på sin skärm på plattan men de stör inte, inte så mycket,hihi!
  Tur det finns böcker ;-)

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Böcker är en nödvändighet :)
   Jag har några som ser ut som bublor, men de känns inte så. Äsch, nu ger jag 17 i dom!

   Radera
 3. Tur att Amanda förlät sig fort :)
  Inte lätt att sätta på sådana där skärmskydd säger matte , hon satte på det själv på surfplattan för att jag skulle kunna spela spel.
  Jag har ett där man jagar en mys i en ost , den är rätt rolig för den piper när man sätter tassen på den :)
  Här tittar min husse också mest på Discovery , Animal Planet och History Channel.

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera