Väderprognos för 5 dagar

torsdag 29 november 2012

Vintern har kommit inatt!

 

PICT0915

Detta är vad vi vaknade till imorse. Det har snöat precis hela natten… Temperaturen är dock bara –0,4 grader. Hoppas att den vita försvinner. Jag vill gärna ha barmark lite längre. Nån vecka till i alla fall. Fast det är tveksamt, för det har börjat snöa igen och det spås kallare väder till helgen.

PICT0917

Jag har haft en dålig natt. Vaknade redan strax efter 5. Försökte sova lite till vid halvåttatiden, men det gick inte.

Jag lär inte göra så mycket idag. Lyssna vidare på E. L. James bok Femtio nyanser av honom. En mycket annorlunda bok mot de som jag brukar lyssna på. Jag är inte pryd, men vissa avsnitt får mig att bli lite generad. Julia Dufvenius röst påminner mycket om Helena Turstens, hon som läser alla Twilight böckerna. Mycket behagligt att lyssna till! En trevlig överraskning att lägga ännu en fin röst bland favoriterna!

Skönt att veckan har gått så fort ändå. Redan torsdag, härligt. Vi sover bara en natt till utan maken. Han är efterlängtad, liksom posten har har med sig!

Ha en trevlig torsdag!

snemand144 /Julia

13 kommentarer:

 1. Mjau första snön är väl kul om man kan leka lite i den - men blir man blöt? Nä mjusch då får det vara! TassKram Wikki

  SvaraRadera
 2. Tyvärr verkar det inte som om vi slipper undan det vita i år heller. Hoppas det inte blir så mycket och att det inte blir så kallt heller.

  SvaraRadera
 3. Visst hade det kommit lite igår när jag skulle hem från jobbet, men det måste ha fyllts på rejält under natten. Skulle också gärna slippa snön... men det är inte så mycket att göra åt "eländet". :( Hoppas för din framkomlighets skull att vi inte får mera nedfall. Kram Stationskattsmatte.

  SvaraRadera
 4. Oj det var inte lite snö heller! Har faktiskt snöat här hos oss också men bara lite som flög runt i luften och försvann så fort det landade.
  Hoppas er snö försvinner snart igen, den kan ju vänta att kom tills det är jul och då bara lite!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det en hel del. Igår hade vi gröna gräsmattor...

   Radera
 5. Blev lite ljusare ändå men för din skull önskar vi att det hade väntat lite till. Hoppas att du får sov inatt. Nosuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får jag nog. Tar ett extra tablett innan jag går och lägger mig.

   Radera
 6. Tack o lov så har det INTE kommit någon snö här nere ännu , men vi får väl se hur det blir till helgen ?
  Den där boken som du läser har min mattes kompis också läst , hon sa att det var rena rama porren och hon är inte heller pryd precis :)
  Här sov min matte som en liten gris inatt , medans husse mest låg och snurrade runt så jag valde att sova i mitt klätterträd :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din mattes kompis har helt rätt. En mycket tragisk berättelse egentligen.

   Radera