Väderprognos för 5 dagar

måndag 12 november 2012

Måndag och strålande sol!!!

 

SOL 08

Jag har ringt två telefonsamtal som jag har skjutit upp länge. Den ena var till Telia och den andra var till Boxer.

Jag tittar ju som sagt var inte ofta på TV. Men om och när jag tittar vill jag gärna kunna se nån av de kanaler vi betalar för. Det har krånglat länge! Idag ringde jag till dem i alla fall. Efter en mycket lång väntan fick jag tala med en kille så småningom. Efter diverse olika förslag och trixande kan jag se flera än gratiskanalerna, men långt ifrån alla som vi betalar för. Jag orkar bara inte ringa dom igen. Så det får vara till en annan dag!

Till Telia ringde jag för att klaga på att min anslutning till internet bryts så ofta. Där talade jag med en glad kille som lotsade mig igenom det jag skulle ändra på. Men inte 17 hjälpte det speciellt, för sedan jag pratade med honom har min anslutning gått ner 4 ggr redan!!! Jag orkar inte prata med dom heller nåt mer idag… SUCK…

Jag ger f*n i hur eller varför saker fungerar, men de ska fungera utan krångel när vi betalar för att använda dem, oavsett om det är TV och Boxer eller Telia och mobilt bredband.

Jag orkar inte vara arg flera gånger idag, så jag loggar ut och gör annat.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

monday2 /Julia

13 kommentarer:

 1. Det är så drygt och jobbigt när såna saker inte fungerar, betalar man SKA det funka, man blir helt utmattad säger matte på sånt!
  Hoppas du får rätt på det snart eller rättare de som ska fixa till det.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tar det en annan dag ;-) Idag orkar jag inte mer av dryga killar som har "hon är en idiot" i rösten...

   Radera
 2. Hoppas det blir bättre, för som sagt betalar man för det så ska det ju för sjutton fungera.

  SvaraRadera
 3. Som sagt, det ska ju bara funka man betalar ju dyrt för det och det är ju inte så att man får någon ersättning när det inte funkar heller. Du får ta nya tag när orken (eller ilskan) faller på. Här har vi njutit av lite sol och blå himmel idag så vi har suttit på altanen en bra stund.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Att krångla med telefonsupporter når något inte funkar kan förstöra dagen totalt. :( Hoppas verkligen att det blir någon ordning på krånglet. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Min matte håller med du = Hon ger också f*n i hur det funkar , men funka ska det när man betalar dyrt för deras tjänster !
  Strålande solsken har vi också haft här nere idag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ska dom. Pengarna vi betalar vill dom ju ha, då ska det fungera också!!!

   Radera
 6. Håller fullständigt med dig, att betalar man för ngt som kanaler på tv eller annat så klart att det ska fungera oxå. Helt klart.
  Hoppas du får ngn ordning på det ngn dag.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Hoppas det blir någon ordning med TV och Internet. Tråkigt, säger matte att betala för något som inte fungerar.
  Kurrelisvansvift

  SvaraRadera