Väderprognos för 5 dagar

fredag 2 november 2012

Fredag!

 

catshappyforfriday-254x300Jag mår bättre efter 10 timmars oavbruten sömn inatt. Var lite stel då jag vaknade, men det är inte så konstigt när jag sov så länge.

Visserligen har jag lite ont, men det är inget som inte två Alvedon botar. Skönt att slippa ta starkare smärtstillande i alla fall.

Vädret är väl inget att jubla över direkt, men det är milt. 7.9 grader visar vår termometer och vi hade 6,4 som kallast inatt.

Jag har haft lite dator trassel. Nätet går ner med jämna mellanrum. Typiskt nog under “fel” tillfällen…

Jag, som avskyr att “shoppa” har fått boktips av en kompis! Sophie Kinsellas roliga bokserie om Rebecca Bloomwood. Jag vet inte om jag ska lyssna på dem än, men har laddat ner de två första, av sex, från TPB i alla fall.

en_shopaholics_bekannelser-kinsella_sophie-11406754-frnt och en_shopaholic_i_new_york-kinsella_sophie-15062803-frntl

Hoppas att de är roliga berättelser, även för mig som vänder i dörrn om det är för mycket folk i affären om jag inte absolut måste in. Jag är nog lite ovanlig som kvinna, vi är inte så många som inte gillar att gå i affärer.

Dessutom är jag van vid att vända på slantarna och köper sällan nåt som vi inte behöver. Fast det finns två undantag. Böcker och DVD filmer och oftast till en billig peng. Vi går ju aldrig ut eller på bio, så lite lyx måste vi få unna vi oss nån gång. Nu sedan jag har möjlighet att få lyssna på nästan alla böcker jag vill läsa har utgifterna för böcker sjunkit markant. De filmer jag verkligen vill se, får jag vänta på tills de kommer på DVD. Då kan jag däremot se om dem så många gånger jag behagar.

Nu sitter vi och väntar på maken. Han dyker väl upp runt halv sex, som vanligt och då kan helgen börja!

Ha en jättefin fredagseftermiddag och kväll!

0094_thumb[1] /Julia

10 kommentarer:

 1. Härligt att du kunde sova 10 timmar i sträck även om du nu blev lite stel :)
  Här har inte heller vädret varit något att jubla över , men det har ju inte regnat i alla fall :)
  Min matte gillar inte heller att shoppa om det nu inte är kattleksaker :)
  Hon gillar inte heller när det är mycket folk i affären och vänder precis som du i dörren om det inte är något hon tvunget behöver.
  Trevlig helg på er !

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att få vila ut riktigt.
  Matte tillhör också den sortens kvinna som egentligen inte gillar att gå i affärer, ett måste ibland säger hon och är fokuserad på det hon ska ha. Aldrig att hon kör till ett shoppingcenter för att "kolla runt".
  Ha nu en trevlig helg och så hoppas vi på fint väder!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är nog fler än vad jag tror, som inte gillar gå i affärer ;-)

   Radera
 3. Ha nu en riktigt mysig fredagkväll! nosbuff

  SvaraRadera
 4. Jag är inte heller ngn som gillar jättemycket att gå i butiker, men kan tycka ibland att det är roligt att kolla endel saker ändå.

  Tasskram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland måste till och med jag gå i butiker, men oftast blir det bara ICA Supermarket i vår närmaste köpcentrum.

   Radera
 5. Ibland behöver man verkligen sova ut, och du hade en jobbig dag tidigare i veckan med strulande färdtjänst. Shoppa kan vara skoj, men trängsel i butiken - näpp. Det gillas inte här heller! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trängsel är inte roligt, speciellt om man MÅSTE handla till exempel mat!

   Radera