Väderprognos för 5 dagar

onsdag 7 november 2012

Hej soliga onsdag!

 

sol06

Jag har knappt sett till Smulan och Amanda idag! De är ute i rastgården och njuter av solskenet. När det kommer in “bara för att kolla” om jag sitter där jag ska = framför datorn, är det solvarma i pälsen och luktar underbart. Jag älskar att borra ner näsan i deras varma päls. De luktar till och med solsken!

Jag undrar vad grannarna framför oss i gråa huset håller på med. Killen som bor där kom vid 9-tiden imorse och strax efteråt kom denna lilla skåpbil med två killar i.

PICT0896

Den har stått på grusgången ganska länge, de bygger väl om nåt… För en stund sedan la de en massa tomma emballage i skåpbilen. Bra att de inte försöker knyckla ner dem i vår lilla pappersåtervinning, utan tar dem med sig när de åker igen.

Det händer ju inte mycket här och visst är det intressant om nån kör in på våra gångvägar, man undrar ju varför då det inte är riktigt tillåtet.

Apropå dåliga böcker jag skrev om här om dan, jag är väl inte sämre än att kunna ändra mig. Jag har lyssnat om den första boken om Rebecca Bloomwood. Nu kunde jag verkligen lyssna och inte bara reta mig på hennes oansvariga beteende. Visst finns det en ganska bra story också, men författarinnan lär inte bli en ny favorit hos mig. Det var när jag lyssnade färdigt på bok två, En shopaholic i New York, som jag insåg att det händer en massa i böckerna och rots alla tokerier landar hon på fötterna, oftast…

Jag har definitivt inte bestämt mig om jag ska lyssna på de resterande 4 böckerna, men lite nyfiken är jag nog hur det går för henne i fortsättningen. Möjligen om jag inte hittar nåt bättre, ja jag vet inte. Det är nackdelen med bokserier, jag vill gärna veta hur de slutar.

Jag har fått flera andra tips om chicklit böcker, bland annat om författarinnan Marian Keyes, hon anses vara grundaren av chicklit genren. Jag har inte läst nåt av henne heller. Jag måste ju läsa = lyssna på lite annat än klassiker, om vampyrer och massor med deckare. Då kan kanske vara nåt att läsa om 30-åringar, trots att det var ett tag sedan jag fyllde trettio, eller Blinkar ?

Jag har kikat runt på TPB och sett att de har många av hennes böcker också. Jag lär definitivt inte vara utan litteratur, bra eller dålig, i fortsättningen heller.

Om jag nu får “låna” datorn av tjejerna! Den finns där nånstans bakom de två gosnödiga…

PICT0894

Så här kan det se ut. Bilden tog jag för några dagar sedan. Visst är de gulliga!!! Mattes gullungar. Smulan ser lite sur ut och Amanda “finns inte”. Blundar hon kan jag ju inte se henne, eller hur? Smart tjej!

Vi önskar er en solig onsdag!

Godag%20(55) /Julia

11 kommentarer:

 1. Marian Keyes böcker har jag läst och skrattat åt många gånger. Skönt att ha tillgång till många och varierande böcker. Kram Stationskattmatte

  SvaraRadera
 2. Tjejerna är så söta! Matte kan vara lite störig med sitt blixtrande ibland, min är likadan, hihi!
  Gottigt med fint höstväder, det gillar man verkligen.
  Du får följa så gott det går vad grannen håller på med - spännande.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 3. Nu börjar det bli extra intressant att hitta bra böcker. Den här årstiden blir kanske en högsäsong för biblioteken?

  SvaraRadera
 4. Här har det minsann varit mulet nästan hela dagen och nu ikväll så har det börjat regna :(
  Så söta Smulan och Amanda är <3
  Jag brukar också sätta mig framför datorskärmen när jag vill ha uppmärksamhet :)

  SvaraRadera
 5. Solsken hela dagen gör en verkligen glad! Vad gulliga tjejerna är framför datorn, man MÅSTE ju bara gosa och det absolut effektivaste sättet att få uppmärksamhet.Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Det har verkligen varit underbart väder idag :D
  Förstår att dina söta tjejer varit ute massor idag.

  Kram

  SvaraRadera