Väderprognos för 5 dagar

lördag 17 november 2012

God lördagseftermiddag vänner!

 

Caturday

Vi hade en kul utflykt och färdtjänsten skötte sig med den äran!

Biblioteket och Kulturhuset invigdes klockan 11. Vi var på plats strax innan. Bild kommer bara jag kommer på hur jag ska få ut dem ur “fel” mobil… Det är mitt fel, jag tog en liten Nokia (som bara används som mp3 spelare) istället för min Note Ledsen. Jag får klura lite, så fixar jag nog bilderna till imorrn.

Det var mycket folk och musik, både utanför och inne i biblioteket. De har fått jättefina lokaler, det lilla som vi såg av dem i alla fall. Vi får åka dit nån annan helg, för nu var det jättesvårt att komma fram med elrullstol. Det var folk, stora som små, precis överallt!

Det viktigaste är gjord i alla fall. Jag lämnade igen de två talböckerna jag hade hemma och lånade 5 nya! Jag fick med mig askar som jag kan skicka tillbaka dem i om snön kommer och hindrar oss att åka nånstans. Det är portofritt att skicka talböcker på posten. De räknas som handikapp “hjälpmedel”. Toppen.

Jag har också pratat med bibliotekarien som har hand om talböckerna. Det räcker om jag skriver ett mejl till henne, så skickar hon hem de böcker jag vill ha. Det är fantastiska på “mitt” bibliotek. Vi träffade några grannar också, som kikade på invigningen. Jätteroligt!

Sedan gick vi vidare för att handla. Tänk att det alltid blir lite extra än det som står på lappen. Vi hade lagom med tid på oss och färdtjänsten stod och väntade på oss när vi var klara. Han kom på minuten!

Väl hemma igen sitter vi framför en film och kopplar av. Dagens middag blir enkel. Kycklingköttbullar med butikens hemmagjorda potatissallad och ett gott bröd till!

Ha en fortsatt trevlig CATurday Blinkar!

00080 /Julia

12 kommentarer:

 1. Vad kul att allt gick bra idag. Det brukar vara en massa folk när nått nytt invigs och trångt även utan elrullstol fast det är lättare att ta sig fram utan.
  Ni får kolla in det noga senare.
  Vilken bra service du får från biblioteket, så ska det vara.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 2. HÄRLIGT att allt gick bra med Färdtjänsten idag !
  Åh härligt att ni har så bra service på ert Bibliotek !
  Här har min matte jobbat hela dagen så här lutar det nog åt Nudelsoppa med lite extra gottigt i till middag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att färdtjänsten skötte sig, jag hade ju ingen tid att passa ;-)
   Nudelsoppa kan bli precis så god som man vill med lite fantasi!!!

   Radera
 3. Vilken fin lördag ni haft, med många ärenden som "bockats av" från att göra-listan. Ert bibliotek verkar vara ett toppenställe! Man blir glad av att höra om den trevliga personalen och fina servicen. Kram Stationkattmatte.

  SvaraRadera
 4. Så skönt att allt funkade! Bibliotek är härliga ställen och ditt verkar toppen med suverän service. Ha en skön kväll.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Låter som en jätte trevlg dag med bra service på biblioteket. Bra att färdtjänsten skötte sig oxå.

  Tasskram

  SvaraRadera
 6. Låter som en trevlig dag med bra service på biblioteket oxå.
  Ha en jamars skäön helg
  Tass tass

  SvaraRadera