Väderprognos för 5 dagar

söndag 18 november 2012

Hej gråa söndag!

 

00011-1

Jag lyckades igen med att överraska maken med “gamla” minnen!

Jag smet iväg i affären efter att jag fick syn på nåt, som jag visste att maken har pratat om!

446971

Det var denna film-box från ganska länge sedan (1966). Gissa om maken blev glad! Släng dig i väggen Tom Cruise, här är originalet!!! (Ganska töntig om jag ska vara riktigt ärlig, men kul att få se ändå. Den väcker gamla minnen.) Jag fick mig en överraskning också, typiskt för honom! Han köpte denna film åt mig

23677cf7-a626-402a-a9e8-4897145d0621

utan att jag märkte nåt, förrän vi var hemma! Vår braiga affär har massor med jättebilliga DVD-er. Hurra för självscanning!!! Då kan man “smuggla” utan att maken genast ser om jag köper nåt Blinkar! Kvittot kollar vi hemma vanligtvis!

Vi tittade på några avsnitt av Mission Impossible igår kväll och imorse. Jag ska se min film efter att maken har åkt. Han är inte speciellt intresserad av köp galna tjejer… Jag vet att filmen skiljer sig ganska mycket från boken, men det kan bli kul att ha nåt nytt att skratta åt i min ensamhet veckan som kommer.

Jag undrar när de släpper Braeking Dawn part 2 på DVD. Förmodligen inte förrän nån gång 2013 Ledsen. Jaja, jag får vänta på den, som jag alltid får göra om jag vill se nån ny biofilm.

Ha en trevlig söndag, jag vet att vi får en!

36 /Julia

8 kommentarer:

 1. Kul att överraska varandra sådär! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Gråmulet och regnigt här nere med idag , matte har jobbat halvdag och när hon kom hem så slängde hon ihop en Äppelpaj som serverades med vaniljsås.
  Nu ikväll så ska hon försöka hinna ifatt att hjälpa mig med att kattentera hos dom vi inte hunnit med att kattentera hos innan i veckan :)
  Min matte har varken läst boken eller sitt filmen En Shopaholics bekännelse och inte minns hon orginalet till Mission Impossible heller :)
  Trevlig söndag på er !

  SvaraRadera
 3. idag har det verkligen varit filmväder. Hoppas filmen lever upp till dina förväntningar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan bara inte begripa HUR det kan vara så roligt att köpa saker som man inte har pengar till! Skulder SKA ju betalas!

   Radera
 4. Hihi, ni är lika busiga båda två!
  Gulligt att ni ger varandra lite presenter då och då, alltid lika kul att både ge och få!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera