Väderprognos för 5 dagar

tisdag 13 november 2012

Hej soliga tisdag!

 

BevsCat18

Vi hade strålande solsken på förmiddan. Det var jättemysigt! Nu är väl solen på väg ner, fy så tidigt det skymmer.

Jag har kontrollerat TVn i morse och vi har nog fått tillbaka de flesta av de kanaler vi betalar för. Jag ska kika på Boxers hemsida och se vad som ingår i vårt abonnemang.

Även uppkopplingen fungerar bättre idag än igår efter telefonsamtalet. Jag har bara blivit utslängd ett par gånger, inte 4-5 ggr i timmen som tidigare. Hoppas att det håller i sig. Det är så trist att behöva koppla upp sig så ofta. Speciell om jag gör nåt ute på nätet.

De spel jag spelar har jag i datorn, så de störs inte om uppkopplingen bryts, men om jag t ex lyssnar på musik eller lyssnar på bok strömmande, behövs ju nätet. Bäst med böckerna jag har i datorn eller på minneskort. De låter oavsett om jag är uppkopplad eller ej.

Jag vill så gärna se Braeking dawn del 2… men får vänta snällt tills den kommer på DVD. Om den kommer som ettan, lär det inte bli förrän nångång 2013. Jaja, jag går ju inte på bio, så jag väntar. Hoppas att slutet blir lika bra som de andra filmerna. Jag har ju sett en del trailers på nätet och visst blir det spännande att få se hela filmen.

Vissa biografer har Twilight maraton idag har jag läst och de visar tvåan strax efter midnatt, men så galen är jag inte. Jag kan ju se de fyra DVD-er som jag har om jag vill. Jag skulle aldrig orka se alla på samma dag. Jag väntar nog till at se om dem lagom tills den nyaste DVDn kommer.

Vi har inte gjort så mycket idag. Mina dagliga övningar är självklart gjorda, Dem slarvar jag sällan med, det kan hända nån helg, men inte så ofta. Jag behöver motionen den ger mig varje dag! Dessutom mår jag bra av den! Alla behöver röra på sig lite.

Jamisarna var ute i solen på förmiddan, men nu ligger de och tar igen sig inför stora kvällsbuset! De drabbas ofta av fnatt vid läggdags. De blir liksom sjövilda. Vi har så roligt när vi busar alla tre. De gillar verkligen när jag är med i leken Ler! När jag kastar musebusar, bollar, torrisar och godis.Det är dagens höjdpunkt!

Jag önskar er alla en fin tisdagseftermiddag och kväll!

kat23 /Julia

18 kommentarer:

 1. Å, Julia, vad jag önskar att du kunde inspirera gammelmatte till att vara lika flitig med övningarna som du är! Hon skall träna varje dag, men man får påminna henne hela tiden och då känner man sig som en slavdrivare... hur skall jag få henne att göra sin träning för sin egen skull?

  Kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra fråga!
   Jag insåg rätt snabbt att jag tränar för MIN EGEN skull, inte för att sjukgymnasten eller nån annan sa att jag MÅSTE.
   Den insikten måste Gammelmatte också få och inse själv.
   Hoppas att hon lyckas, det ÄR skönt att träna!

   Radera
 2. Åh här nere har solen lyst med sin frånvaro hela dagen !
  Matte jobbade inte så länge idag = mer tid för bus :)
  Matte säger att hon inte har en susning om hur många kanaler vi har här , men många är det som bara visar skit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tittar sällan på TV, men t ex Animal Planet är kul, liksom TV4-Fakta!

   Radera
 3. Nej det är inte mycket på tv nu för tiden . Fast halvåtta hos mig missar jag inte, de okända och datningen på torsdagar, minns inte vad det hette just nu.
  Kul att ni fick se solen också. Kram, Gunilla.

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att det blev lite bättre idag. Just nu känns det som man vill gå i ide när det blir mörkt så fort,vi är jättesega här hemma, både två och fyrbenta. Nåjam, lite bus livar ju alltid upp! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Hel rätt att vi behöver motion allihop. Det känns oftast bättre när man rört lite på sig också. Man blir liksom lite nöjd med sig själv.

  SvaraRadera
 6. Bra att det funkar bättre med TV och uppkopplingen idag men det är inget kul att behöva logga in hela tiden.
  Matte går och funderar på om hon ska de filmen eller vänta, jag tycker hon kan vänta för jag får ju inte följa med på bion, hihi!
  Klart det är roligare när matte är med och busar!
  Matte hälsar och tackar!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste ju vänta, men de som väntar på nåt bra... väntar alldeles för länge *fniss*

   Radera
 7. Håller med, det skymmer alldeles för tidigt!
  Suck man blir tokig när uppkopplig och sånt krånglar. Vi har tv från comhem men av någon anledning funkar inte kanalerna. Dock kollar vi nästan aldrig på tv så ingen av oss har orkat ringa och felanmäla. Dock har vi sagt upp tv-abbonemanget eftersom vi inte har användning för det.

  Hoppas både ditt internet och tv börjar funka ordentligt snart. Betalar man för något skall det ju funka.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Är inte heller ngt stor TV tittare, så därför har vi ingen TV för tillfället. Finns ju TV kort om man skulle vilja se TV i datorn, men vi får se framöver.

  Tasskram

  SvaraRadera
 9. Bra att det fungerade bättre idag. Hoppas bara att det håller i sig. Inte roligt när tekniken man betalar för strular hela tiden.

  SvaraRadera